Underbara Helvete

Vilken märklig rubrik tänker ni men så är det! Det är ett underbart men sammtidigt ett helvete. ett unbart helvete helt enkelt.

Min kompis fick precis ett jobb som hon sökt wiihoo!
det käns som om hon var den enda anledning till att inte söka mer effektivt än vad jag gjort nu.
Och nu är hon borta
och jag har precis slängt iväg 3st ansökningar. håll tummarna för mig plzzz

Det är underbart för henne
För mig är det ett helvete

.

igår var vi och "månadshandlade". så nu är hela vår kyl, frys och skafferi fulla med saker och det käns jätte skönt, verkligen! nu har man så att man kan laga mat VARJE dag . inte för att så blir fallet eftersom vi kommer resa en del nu så kommer maten bara ligga där. men det gör ju förvisso inget det heller.

Jag hade en jävla morgon i morse, jag skulle ställa klockan 10:00 min före den vanliga klockan för att jag ska kunna få 10 minuters snooze på morgonen och igår när jag väl skulle ställa klockan så ställde jag den 10minuter EFTER tiden. gahh vaknar ser att klockan är 08:45 och tar då för givet att den är 08:35 (tio minuter efter) är den i själva verket är 08:55. AAHH går upp så jävla sent och stressar som tusan. borstar tänderna så köttet blöder smetar deo över hela armen och sprutar parfym i munnen. Sen till råga på ALLT som gått snett så kommer våran diva Doris Day in i badrummet och börjar flåsa & väsa. HÅRBOLL tänker jag och föser undan henne från vår fina badrumsmatta, då går hon ut från badrummet och lägger sig på hallmattan och flåsar. nej! jag föser undan henne och hon går TVÅ steg sen lägger hon sig ner och börjar flåsa igen. helt desperat (och stressad) hämtar jag hennes malt-pasta (som fräter upp håret i magen så det inte får hårbollar) kör ner sådant i halsen på henne och hoppas att det verkar fort och fräter upp det som är på väg upp. dessutom hade NÅGON kräkt som fan på bordstabletterna som ligger i tvättstugan! Jahapp då är det ännu en kostnad som ska betalas. det gör egentligen inget. först och främst var dem billiga och sen så ville jag ändå ha nya så kanske jag borde tacka de små liven?

Ser fram emot kvällen. jag slutar 18:00 idag och efter det så ska jag till H&M och lämna tillbaka en jacka jag köpt. sen ska vi hem till mina föräldrar och hämta allt mitt julpynt och sådant hemma. ska bli skönt att få upp lite julstämning. hänga något över den öppna spisen så det blir lite sådär "film-jul".

Hittat en super snygg julstjärna som jag bara måste köpa!!! MÅSTE MÅSTE MÅSTE. den är stor och inklusive lampsats och lampor så kopstar den starax över 100:- vilket fynd måste jag säga! önskar jag hade en bild.. men har ni lust kan ni som bor nära ett Bolagret alltid kila ner för de har med nästan 100% säkerhet ställt dem i skyltfönstret eftersom det är jul nu!

Nu väntas bara snön med ellt vad det innebär! jag ska köpa en sexig santas helper kostym och överraska andreas haha!

Försökte få tag i mamma för att höra ifall det dumpit ner en hämtningsblankett där det står att min digitalkamera kommit och att jag kan hämta ut den! längtar längtar! vill ta fina bilder!! hihi



Gosch!

AAAHHH jag blir tokig skrev precis ett SKITLÅNGT inlägg och så hade mitt konto deaktiverat mig så när jag skulle lägga in det så försvann det!! skit oxå!!!

Jahapp då får jag väl skriva en kortis

1)Tog ut extensions igår. skönt men gjorde ont
2)gick till sängs med blött hår och vaknade upp med mina vanliga lockar, fick JÄTTE mycket beröm när jag kom till jobb och angelika nästan tvingade mig att lägga mig med blött hår VARJE dag.
3) sandra sa att det verkligen syns att jag hålle rpå att gå ner i vikt. och det kändes så jävla skönt! det är skillnad på när jag (som ser mig själv VARJE dag) ser att min rumpa blivit mindre, mina lår, höfter och mage oxå blivit mindre men när ANDRA påpekar det då blri man allt glad haha!!
4)Sammanställt inköpslistan inför julbordet på jobb och konstaterat att det kommer bli otroligt stort och gott
5) ska glo lite på stugan vi ska hyra och ta lite frukost!


Haha viken genomgång! när jag skulle spara det så var det fler hundra rader men man blir helt förstörd när ens inlägg blir raderat. man orkar inte ge sig på det igen! suck.

Idag ... ÄNTLIGEN!!

Jag ska ta ut mina extensions idag! efter  lång tid det känns underbart! ska bli skönt att kunna dra händerna genom håret igen. ska bli skönt att få bli pillad i håret (min favorit) som jag fått lära mig leva utan nu dessa veckor. det ska bli så skönt. lägga in en riktigt dryg (och dyr) inpackning i håret. plocka lite ögonbryn (det MÅSTE göras) och ta hand om mina naglar. det ska bli en ME dag idag =)
Skulle det inte varit för årt überskabbiga badkar (märken efter ducshmattor från förra gästen) så hade jag nog lagt mig i ett bad med badolja.

På fredag så ska det hållas julfest här och det är såklart jag som planerar det (inte mig emot,,,, kanske lite) jag ska sammanställa inköpslistan som gått runt till samtliga. Jag tjuvkikade på den tidigare idag och en del var lite svårläsligt så skulle något fattas så får dem skylla på mig.
Imorgon ska jag även fråga H ifall hennes mail inte fungerar, eftersom jag skickat ut hur många mail som helst ang julfesten och hon inte behagat att svara på en enda. jag tycker det är sorgligt om det nu inte är så att hennes mail inte fungerar PÅ RIKTIGT.

Julklaparna börjar arta sig nu och det tryter i plånboken men skulle det vara riktigt, riktigt illa så har jag mitt Mastercard och mitt Visa som jag har kredit på! Yeah! kan vara fin fint på mellandagsrean hihi!!!

Nästa vecka åker jag och andreas på en liten lillsemetser jag har tagit ledigt på fredagen. vi ska bo i stuga, basta och bada i vedeldade tunner och dela lite skumpa! det ska bli mysigt*grr*

Helgen efter så åker vi på två julmarknader i tyskland en i hambug och en i lübeck. det ska  bli så mysigt och jag ska ladda ner hela min IPOD Nano med jullåtar som man kan mysa sig bort med.

*gäsp* nej nu slutar jag om 15min och då ska jag till Frissan! ska kolla igenom mina favvobloggar innan jag sticker. har haft lite abstinens under de dagar jag suttit med upplärning. FÖRÄSTEN släppte iväg min "elev" idag på lite egenhändig praktik. jagsitter såklart på min plats och har satt henne på datorn brevid mig. har ju då fortf uppsyn & kan säga ifrån när något bli fel. Känns nog som en säkerhet för henne också eftersom hon kan stanna upp och fråga ifall hon är osäker på något!

Status inför nyår: Obestämt OCH aningen frustrerat




upplärning

Sitter med upplärning idag skriver mer sen lägger bara in lite bilder från i helgen. berättar om dem när jag får tid!! kisses!!

----
Sådär ja updatering av läget. jag har slutat för dagen men hänger kvar på jobb i några minuter till. får se hur mycket jag hinner skriva.
I fredags åt vi på restaurang, täljstensbiff som är en av mina favoriter inom mat.. jag älskar det och kan helt klart placera det i toppen av min lista! kom hem och avnjöt gott vin och hamnade i säng ganska snart, var super trött.
Lördag: Blev väckt av Johanna som ringde och sa att ho kom över med sina små marsvin (som vi ska passa). det var bara att dra sig upp ur sängen och slänga på sig något. helst av allt skulle jag vilja ligga kvar. Andreas berättade att han tänkt sig att vi skulle åka över till danmark, shoppa och gå på tivolis julmarknad. jätte mysigt tänkte jag och vi for iväg. till frukost (inte fullt så nyttigt) åt vi på ett Kina Hak  andreas tippsade och överraskade mig. det var faktiskt helt ok och jag äter gärna där igen. Sen bar det a (på riktigt) mot köpenhamn. En sväng inom fields där jag köpte ett par super läckra Pixie boots i Marinblå Suede!!! walkin in my blue suede shoes (eller något) och lite annat tjaffs. en fika fick det bli av och lite mer strosande innan vi åkte ner till CPH city. prakerade bilen och gick till vår favvo restaurang och käkade det vanliga. alltid lika gott och man går aldirg därifrån utan ett skratt denna gången var det en av de engelsk talande servitris som skrek åt oss för att vi reste oss samtidigt för att hämta mer : PAY AT TABLE!!!!(med kinesisk brytning) haha och sen bad hon om förlåt så att hon nästan grät haha! vi gick in på tivoli och åt vår mest dyra fika under hela dagen. 80SEk för en cola, en glögg och en chocklad. DYRT ja av att dömma av bilderna så hade vi det jävligt mysigt!!! måste kila nu ska träna
130983-113130983-112130983-111130983-110130983-109130983-108130983-107130983-106130983-105130983-104130983-103130983-102130983-101130983-100130983-99130983-98130983-97130983-96130983-95130983-94130983-93130983-92

Straighten Up And Fly Right!!

Igår följde jag med sandra hem. det var jätte mysigt vi satt där i våra äckliga kläder(inget äckligt med dem egentligen, bara att man varit I dem hela dagen). vi käkade värmrätter och glodde tv. bara satt och mös helt enkelt. lekte med lilla kattbebisen oxå. det kan man ju inte motstå när den lilla krabaten hoppar upp i ens knä!! *awwww*
det som man dock kan motstå är när man ligger på golvet och leker apport med den lilla busen och hon sedan bestämmer sig för att köra klorna i ens ben! då är det fanimej nog! jag reste mig upp och satte mig i soffan.

Åkte bussen hem och brännde på radion i telefonen. satt och drömde mig iväg och plötsligt var jag hemma. Slängde in en tvätt i maskinen satte mig framför tvn och zappade runt. tryckte i mig några marinerade vitlöksklyftor för att bespara mig från diverse förkyldningar och la mig med fleecefilten i soffan.

Nu är det fredag och jag är på jobb.  Jag började 07:00 idag igen, segt jag är helt slut. Ska sitta med upplärning hela dagen idag. En ny tjej ska börja här och jag ska lära henne systemet. jag hoppas det går bra! och hoppas att hon "matchar" mig så att det inte blir en massa pinsamma tystnader. det blir det säkert de första timmarna innan man "slappnar av " igen. man måste ju känna av personen först VEM är hon VAD är hon för en.. ni känner säkert igen det där.

Måste gå på shoppingjakt idag efter ens nyårs klänning!! gotta be out in good time! sen måste jag åka och köpa en mängd pärlor för jag har fått flera hundratals beställningar, kommer begrava mig i dem innan jul och inte hinna handla haha. får ta med mig mina verktyg och tillbehöver var jag än går! hihi.

Kanske åker vi till Kph på lördag för att gå på julmarknaden vi får se. vill bara mysa med min baby nu när han "skärpt" sig.
Straighten Up And Fly Right!!!

Im outta Here!
130983-88

Sjukligt

Hittade den värsta sidan på hela internet, Upplysningscentralen. Med tanke på vilka sjuka människor som finns där ute så blir man ju mörkrädd!!!!!
Man kan bli totalt uthängd!
sen undrar man ju hur det fungerar och om de kan hålla koll på allt. de har antagligen bara koll på sådant man uppger själv. deklarationen eller något vad vet jag! men jag tycker lik förbannat det är förjävligt! jag skulle helst inte vilja leva i ett samhälle där ALLA kan får reda på ALLT om dig till den ringa avgiften på 5kr per uppgift. ja kul för den som vill veta något om mig. jag tjänar lite och har inte mycket till liv, jag har inga betalningsanmärkningar och jag har avbetalning på ett lån hos IKEA där jag om 500:- är helt skuldfri. sug på den jävla parasiter

130983-85

Nytt inköp, Perfekt julklapp

Köpte en personlig almanacka till mig! super nice och en perfekt julklapp kanske ska jag beställa en till någon? hmm ja jag fortsätter att kolla runt i.a.f.


http://www.personligalmanacka.se/

Köttbullar och vin

Igår så hade andreas ordnat mycket hemma bara för att underlätta för mig. Det ska han verkligen ha Cred för och det är inget som går mig obemärkt förbi.
Igår när jag kom hem så hade han tänt massa ljus. städat i lägenheten och gjort det mysigt.
Han plockade fram vårt lilla runda balkongbord(som bara står och skräpar i garderoben eftersom vi inte har balkong mer) och satte det framför öppna spisen sen plockade han fram tallrikar och vinglas med mera och tände brasan. det var JÄTTE FINT gjort och vi satt där och åt (ingen glamorös mat, Spagetti bolognese) och lyssnade på när vedstockarna sprackade. vi tog tag i diskussionen om VAD vi ska ha för oss inför nyår eftersom att ingen av oss vill vara hemma så sa jag att vi verkligen får ta tag i det nu eftersom allt jag kollat och varit intresserad av har blivit slutsålt. snart sitter vi bara där hemma på nyårsafton och har en "sådär" nyårskväll/natt. Efter ett tags surfande, liggandes på filtar framför brasan så bestämde vi att jag skulle fixa det när jag var på jobb (eftersom jag alltid fixar allt annat när vi ska planera). Vi gick istället över till att hitta julklappar till våra vänner & Familj. Andreas hittade en del och jag hittade en sak till pappa men den har inte blivit utsläppt ännu. det blir den inte förän den 6Dec så jag fick vackert ta och boka den. Jag har lite funderingar på vad jag ska köpa till nästan alla. sen är ju frågan om VAR jag kommer hitta alla dessa klappar! hmm ska ju på shopping spree den 8: dec har till och med tagit ledigt den dagen. helgen efter så ska vi ju till tyskland på julmarknad så det kommer verkligen bli bäst! Andreas hade verkligen gjort det fint igår och trots ett glas för många rödvin så fick han igång mig mot slutet haha innan jag somnade =P.. vilken klängig typ det där haha tvingade sig på mig och sa diverse snuskigheter och Jag låg där brevid som en strandad säl och hade tagit ett glas vin för mycket och var nära att falla i dvala. Jag sitter och funderar på vad jag ska ha på mig till nyår och jag vet PRECIS vilken klänning! men saken är att nu ska man ju hitta den! den är tydligen väldigt poppis i år och är säkerligen slut överallt när jag kommer dit.*suck*. Får helt enkelt ge mig ut tidigare i år!
 Klicka på bilden om du vill se den större!

på tal om Rödvin så fick jag verkligen ett glas för mycker (vi pratar två glas sammanlagt) och idag sitter jag med en huvudvärk som reagerar på ALLT! om jag sätter mig för fort, om jag reset mig för fort, om jag vänder mig om för fortf bla bla bla bla.. it's a wounderful day!!


Imorse när jag gick upp så skådade jag framför vårt middagsbord något som såg ut som BAJS! jag fick spel direkt och tänkte: nej nu har de skitit på golvet igen! vilka små rackare!!!! och eftersom jag själv får kräkningar av att ta i det så fick jag säga till andreas att göra det. så frågade jag (där jag stod bakom hörnet ungefär som om bajset snart skulle attackera mig): Är det baajss?. så säger han: det är helt klart bajs. så tar han ut det i ljuset!!! och så säger han: nej förästen jag vetifan vad detta är! jag vågar mig fram ur min gömma och kikar det är en halväten KÖTTBULLE!!!!!!! vi hade några köttbullar extra som vi slängde i maten igår och de var de vidrigaste köttbullar jag någonsin ätit!!!!! så vi lät dem ligga och antagligen så har det kommit upp en hungrig katt och tagit sig en kyddebolle för där låg den halft uppäten och gav en liknelse av att vara bajs!!! Då hade jag rätt alltså! för om inte ens katten kan äta köttbullen då är den fan äcklig!!!!!
130983-84

Är det någon mer än jag??

Finns där någon mer där ute som också hatar när det ringer från skyddat!?
speciellt när man missar samtalet!!!!!
Och eftersom jag just nu är inne i en "leta nytt jobb" period så spritter det totalt runt i mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag får ett missat samtal från skyddat nummer!!!
ggaahh och det händer SÅKLART under de få minuterna jag inte har min telefon under uppsikt!
vafan!!!
hoppas att personen i fråga ringer igen!!! och det snart!
Speciellt då jag sökt lite arbete i Danmark igen och alltid när de ringer till sverige så registreras alla nummer som "okända".. ahh det är helt otroligt det som spelas upp i mitt huvud just nu är "TÄNK OM, TÄNK OM, TÄNK OM!!!!!!

telefon

Liten förhandsvisning av jullista

Så att ni vänner & Familj som ska köpa något får det lite lättare.
(vissa har ju krävt att få en helt egen och ske deras vilja)

1)Parfym DKNY - be delicious (Min favorit)
2) Cd Moby- Go the very best of moby
3) Presentkort på veromoda
4) Presentkort på Gina Tricot
6) Boken "house of hilton"
7)Stephen Lynch- Live At El ray (DVD)
8) Kokos kropps smör
9) Utkik i observatoriet efter min stjärna
10) fuktgivande kräm(Inget billigt H&M tjaffs som man får utslag av)
11)Cover all mix(Makeup store)
12) Makeup remover(pumpvariant) ACO apoteket
13) Tvättställ stående(Så jag får plats med all min tvätt)
14) Vänner DVD collection "The one eith All Ten Seasons)
15) diadem stora och små. olika färger/mönster
16) Spa behandling, Floating (
www.sinnesro.se)
17)Spa presentkort
18) Filofax dagbok (Endast pappren) 2007 en vecka per uppslag


 


julklappar


Jävla kväll

Igår så var det dax. jag tog upp allting med andreas som vanligt skyllde allting på något annat! jag blev arg, förbannad och nästan skrek att han fan får stå för vad han gör att jag inte orkar med alla killar som älskar versen "it was'nt me"!! Så du menar att det är inte DU som slänger dina kallingar ÖVERALLT i hela lägenheten!? på lampor, bakom byråer, under sängen, under kudden, MELLAN soffkuddarna!? och vad är dealen med alla kallingar med hål i!? eller när han drog sin ass mot en nymålad vägg och färgen FORTF sitter kvar och att han ANVÄDER dem kontinuerligt!? Jag har inlett ett litet experiment. jag tar alla kallingar som ligger framme lägger dem i en ICA kvantum påse och trycker in dem under min sida av sängen! får se hur länge han klarar sig utan att beklaga sig: Var är mina boxer?

Håller er uppdaterade! funderar på att dokumentera och lägga in här se vad ni andra tycker är lämpligt att lägga dem! =P


Egentligen så handlade inte tjaffset igår om hans jävla underkläder det var me rallvarligare än så men just nu kände jag att jag behövde ventilera lite grann... tack!



BTW!! köpte en ny digitalkamera igår med en massa features (vet inte ens vad hälften betyder) som verkar vara jätte grymma. 12megapixels (ska tydligen vara mycket) och en massa annat. 3tums skärm och bara det är ju rättså fräckt :) i.a.f läge rupp lite bilder som jag tar med kameran när jag fått hem den! wiihoo!

130983-82

Arga kamrater

har två riktigt fientliga arbetskamrater idag.
de är båda buttra jag tror jag vet varför och jag har själv fått något lyckorus där jag blivit ett psyk som fnittrar och har mig med mina andra arbetskamrater som jag förövrigt inte brukar säga många iord till? jag tror det rä för att jag är på G med julinköpen det är det bästa jag vet jag ÄLSKAR att ge bort presenter! I LOVE IT!!!

Har dock blivit bevisat att miia är en cool brud inte en (såsom några andra här) tjej sopm blir "gammal och tråkig så fort hon fått barn" miia är fortf cool och helt inne :D i like haha

ha ni märkt skillnad på mitt humör idag från tidigare inlägg? vet ni varför? det är för att jag snattat från johannas lyckopillerburk!!!!


min önskelista har växt till hela 21punkter!!

130983-47

fastighetsförvaltarna i malmö

det är det värsta bolaget som finns! de förvaltar privata bolags fastigheter. Vi blev lovad enya fönster i MAJ nu är det snart december och den iskalla luften forsar in i lägenheten. och när jag försöker få nummret till vår vaktmästare som får koma och "täta" provisoriskt så svarar han. nej jatg är så långt ifrån mitt rum nu så det får du kolla upp själv! vilket skitsnack deras kontors yta är mindre än mitt hem så med andra ord så "orkar" han inte gå dit. så sa jag: ja men vi har försökt komma i kontakt med dig flera veckor nu utan att lyckas. jag jobbar till 18:00 idag och har ingen möjlighet att få tag i hans nummer. ska det behöva vara så att man ska gå runt med två fleece tröjor två sockar och morgonskor samt morgonrock mjukisbyxor och TVÅ duntäcken!? jaha men då förväntar jag mig att jag kan ringa till honom vid 19:00 då när jag kommer hem eftersom vi försökt nå Er utan framgång och ni vägrar gå tillbaka till Ert rum för att hämta ett nummer. det r trots allt bara Er vi får lov att kontakta och ni vägrar hjälpa mig!? då skrattar den jäveln och säger: hahah nej det förstår väl du oxå att du absolut inte kan ringa efter 19:00. det räcker med 8 timmars arbete om dagen. Ja men hur tänker du lösa det här nu då? eftersom jag själv inte får lov att kontakta hyresägaren utan alla mina fall ska gå enbart via dicg och DU VÄGRAR HJÄLPA MIG!? hur tycker du då att jag ska göra? då svarar han:- jag tycker du får planera in detta bättre!

VADÅ BÄTTRE jag har försökt få tag i dig varje dag på din telefontid utan att lyckas hur tycker du att jag ska planera för att nå dig?

då visste han inte vad han skulle svara och sa bara " jag har mycket att stå i nu så jag kan inte ge dig ditt telefonnummer.

då blev jag arg och sa: jaha tack för inget IGEN hej!

Uppdatering

i lördags så svimmade min pappa på knutpunkten i hbg och ambulans fick tillkallas.. de var på akuten i fem timmar och min mamma blev skit dåligt och spydde som tusan. antagligen för rädslan och nerverna....

på tal om mamma så tar hon på sig aldeles för mycket jobb!!! hon fick nästan en hjärtattack för inte så längesedan och nu säger hon att hon kommer få det igen. jag frågade om hon inte kunde lämpa över saker på någon annan och då säger hon att hon inte kan det för det finns ingen som KAN ta henne sjobb eftersom ingen kan något om det. FAN att hennes chefer bara lastar massa skit på henne det är så jag vill strypa hela bunten!!! det kan ju gå riktigt illa!! och skulle det mot förmodan skulle göra så, så vet jag att jag kommer klandra dem jag kommer ta kontakt med en och var av dem och ge dem en rktigt obehaglig överraskning.. nej det lät ju bara sjukt det jag skrev nyss jag menar det såklart inte men jag skulle minst sagt blivit förstörd!!!

Idag firar jag och andreas 22månader och det ska väl firas med lite käk och vin. tända en brasa och baar mysa?

i helgen så ska det oxå firas fast på riktigt eftersom man har fått sin lön då! kul kul! det mesta kommer såklart att gå till julklappar men ändå... något ska vi nog kunna hitta på.. det finns ju lite pengar kvar efter alla betalda räkningar  

 

JAG SKA!!!

Jag har bestämt mig eftersom dansen har uppehåll så orkar jag inte låta den tiden rinna bort så jag skaffar mig ett träningskort! detta kan jag dock FÖRST göra när jag fått min lön eftersom det ändå kostar 1200:- men nu på onsdag ska jag bara köpa "en gång" så blir jag ia..f inte av med den gången. förstår ni? never mind huvudsaken är att jag gör det. nu ska jag låsa här nere hej hej!

Ingen lust & Allmänna funderingar

jag orkar egentligen inte träna idag, jag är trött och grinig jag vill minst av allt åka iväg och bli svettig.. har ingen lust alls jag vill bara luta mig tillbaka hemma i soffan lägga upp benen på soffbordet och aldirg någonsin krypa ur mitt täcke!! jag funderar på att skita i det. gå ut och gå en sväng istället? fast man får fan så mycket mer träning på aerobic. *suck*.
jag har riktigt ont i min rygg idag nu är jag inne på min andra vecka.
Johanna skickade precis ett SMS hon fick jobbet!!! wiihoo grattis! jag kände på mig att hon skulle få det lika starkt som jag känner på mig att min andra arbetskompis kommer få hennes! fast jag känner t.o.m starkare för Den andra kompisen så då kommer det nog gå riktigt bra.. och då är jag här.. ensam igen.. skit oxå.. det är inte helt lätt att INTE deppa ihop just nu...
 
Kan det inte bara börja snöa!? jag älskar ju snön så mycket så det skulle åtminstonne få mig nostalgisk och jag hade kunnat sitta här på jobb med en varm chocklad och titta ut på när snön yr.... en tanke som är fin men antagligen inte direkt hoppfull i.o.m att vi totalt förstört vårt klimat växthuseffekten...

Manpower ringde mig förra veckan. de ville att jag skulle ingå i någon grupp av inköpare. hmm det låter väldigt mysko och jag får se om jag ens åker dit jag vågar inte hoppa på ett jobb där jag inte är garanterad lön varje månad och blir sparkad (såsom erik blev) av "personliga skäl" och man får inte ens reda på varför. nej jag hoppas nog det! jag surfade runt och snokade efter information om manpower och kan väl erkänna att jag inte direkt lev imponerad av hur mycket dålig kritik de har fått.... nej då är t.o.m det jag gör nu bättre.

STÄNG FÖNSTRET!! jag fryser ihjäl. vår ventilation fungerar sällan bra och idag har vi 23 grader här inne vilket är okej men luften blir så himla kvav och man får ont i huvudet och blir irrterad som följd. då kan man välja att antingen uthärda, dricka lite vatten och boxa på en kudde när man kommer hem eller så öppnar man ett fönster och släpper in 7gradig kyla vilket får en följd av att man fryser och inte kan koncentrera sig. hur man än gör så blir följden att man tappar koncentration och för mig.. som redan är lätt okoncentrerad blir det riktigt illa....

Den 8:e har jag tagit ut en ledig dag! då ska jag fanimej åka till varberg och bada i vedeldade vattentunnor! jag måste ta mig i kragen och träna idag! inte tänka en enda negativ tanke? hur  tror ni det kommer gå?


En bild som alltid får mig att le =). titta på kaninen längst bak som tydligen inte gillar snabba bilar
130983-81


Why do all good things come to an End?

Som jag skrev tidigare så är det väl nära slutet nu. ja somliga känner till det bättre än andra. det är för att jag (som vanligt) är trött på det. jag orkar inte sätta ett förhållande på "pause" för att "se ifall du ska jobba massa helger" jag vill kunna planera. kunna hitta på roliga men FRÄMST spontana saker men hur enkelt kommer det bli nu när du först kommer jobba alla vecko dagar och komma hem när jag sover sen ska du OCKSÅ jobba hela helgen. vad är det som händer? vill du bara ur vårt!? ja bestäm dig nu. vad ska du med mer pengar så vi kan göra saker för oss när det inte finns något OSS? äsch jag är så less idag. never mind me! men jag står fast vid min punkt!!

Varför måste alla bra saker någon gång ta slut!?


130983-80

Nytt Jobb

fick min pojkvän idag. ett extra jobb förvisso. Fan så tråkigt!!! dont get me wrong! jätte kul för honom och jag glädjs så otroligt mycket för hans skull! jag skulle själv ALDRIG kunna jobba som frukost värd.. usch nej jämnför det med städning. det är samma sak i min bok. Men jag är glad för hans skull ÄNTLIGEN kommer han kunna ha råd att göra något med mig!!! ÄNTLIGEN.  i.a.f så är det tråkigt från där jag står eftersom den ständiga frågan: VARFÖR FÅR INTE JAG NÅGOT JOBB SOM JAG VILL HA!!!???
inte något har jag fått! så deprimerande!! usch!
vad är det med min Cv är den så fel?!
är det för att folk inte "orkar" att skirva ut min Cv eftersom den kommer i bifogad fil?
har jag inte skrivit tillräckligt spännande/intressant!?
gahh jag blir jätte ledsen. det är förvisso bara ett extra jobb för han har inte fått ett erbjudande från några andra som han har sökt (heltidstjänster eller 75%)och jag har ju fått gå på några intervjuer i.a.f. utan resultat men jag har i.a.f blivit kallad. När är det min tur? man blir ju psykiskt sjuk av att jobba här och det är ingen ÖVERDRIFT

Nu drar ju den som jag är närmst kompis med här.. eller ja inget är bestämt men jag är helt övertygad om att hon får det.. och vad får jag.. återigen ingenting... idag är det synd om mig... håll käften för jag skiter väl i om du tycker att jag är egoistisk. man har väl rätt att vara gnällig,sur ibland?

Det är allvar nu!

inte så stor bitch ändå

    
I am 46% Asshole/Bitch.
Part Time Asshole/Bitch.
I may think I am an asshole or a bitch, but the truth is I am a good person at heart. Yeah sure, I can have a mean streak in me, but most of the people I meet like me.
Take the
Asshole/Bitch Test
@ FualiDotCom
 Jaha tydligen inte en så stor bitch som man kanske kan tro? eller tydligen som jag själv tror.  

         
http://www.fuali.com/test.aspx?id=dd4c0ca6-a554-4cbe-b0e7-bc17462a412e                                                                                    

Helgen

Passade huset i helgen och såhär blev utkomman

Fredag: Jobbat hela dagen åkte hem till lägenheten och packade min väska. satte mig ner några sekunder framför datorn för att kolla hur bussarna gick.  sen tog jag på mig. gick till bussen och reste hem. satt och svor över hur bussarna fortf kunde vara så himla äcklig, taskiga säten, taskig luft allt är skit dåligt..irk. kom hem till vovven. go som vanligt och otroligt glad! johanna kom senare på kvällen hon hade köpt varsin STOR chocolate chip cookie!!! gott!!! vi delade även en fiskgratäng haha det var så himla längesedan man ätit det! Vi var ute en lång runda med vovven sen satt vi och smyckade eller, ja johanna var duktig och gjorde smycken jag rotade mest bland mina gamla hihi.

Lördag: Vi åkte  iväg och shoppade lite. var först på NOVA lund och kollade runt hittade. sen åkte vi vidare till burlövcenter och köpte mat inför kvällen. mysig dag men inte alls såsom jag ville ha den.. lite besviken faktiskt.. äsch i vilket fall som helst så hade therese inflyttningsfest på kvällen, jätte trevligt men vi stannade inte så länge för vi hade ju hand om vovven.

Söndag: Gjorde INGET verkligen INGET. glodde på massa film låg på soffan och kände mig som en klubbad säl. på kvällen när man skulel gå till sängs så var man ju inte trött alls eftersom det enda jag åstadkommit under dagen var en tvättmaskin.lagat man och sen bara slappat framför tv:n.. inga direkta ansträngningar...

Hepp måndag nu igen tillbaka till jobb.. till frustrationen..*gäsp*


Why do all good things come to An End???

.

Sandra kanske hänger med mig hem till mina föräldrar idag. vi får se hon verkar inte för PÅ. kan såklart ta det en annan dag :).. får se vad som händer helt enkelt! är runt och kolla på bloggar finns en del sjuka sådanna... en del är helt bedrövliga, en del är fruktyansvärt Förfärliga nästan så man sitter med gråten med gråten i halsen! och en del helt ljuvliga helt underbara!
Brasa

Helgen planer

Fredag: ska antingen pärla med johanna eller så åker jag direkt ut till Bara för jag ska passa vovven och mina föräldrars hus! det ska bli så skönt och jag älskar att vara där ute! med vovven den lilla prinsen bubblar i mig så jag kan skrika varje gång jag ser honom.. på ett positivt sätt menar jag.

Lördag: Andreas och jar har bestämt oss för att göra något mysigt. jag undrar vad det blir? på kvällen vet jag vad det blir dock! då blir det tessans inflyttningsfest! jag måste hitta något snyggt att ha på mig!! OCH jag måste köpa något till henne.. hmm blir nog inte så svårt jag har mina funderingar!

Söndag: Mammi & Pappi kommer hem igen och vi flyttar hem till oss som vanligt :).. Andreas ska dock jobba så vi får se vad jag gör på söndagen kanske ta en öl med annika som vi skulle göra förra veckan?
äsch jag får se helt enkelt hihi :)


Krigsförklaring?

Det är massor tjaffs där uppe nu. skulle vilja vara där! vill vara near the drama!! ni känner ju mig? fast bättre att jag sitter här nere för hör jag något som jag inte tycker passar in så slänger jag gärna ur mig ett mot argument!!!hålls dock uppdaterad via sms och det gillar vi!!!! fan jag vill höra allt de bräker ur sig på varann!! undra om det hörs i telefon?? hmm hoppa sintye det får det ju inte. vi har en kille på intervju här i dag. han verkar vara jätte trevlig? äsch skenet bedrar alltid..

UPPDATERING: av vad jag fått höra så har det varit sjukt där uppe och en del hemska saker har slängts ur en och annan. nu är det väl det vanliga skitsnacket som är igång igen. fan vi som hade det så bra precis!!!!! alla skulle vara trevlig och inge mera backstabbing!!!! självklart är det alltid någon som är svartsjuk och vill ha intriget!!! jävla skit! varför älska intriger!!??

Min nya Älskling!

Jag älskar www.asos.com!!!!
de har så otroligt snygga grejer och sådant som en del bär i hollywood och sådär. väldigt "classy" stuff om jag må säga det själv. har redan spanat in några nyårsklänningar



Americas next top model

Håller på att köras för fulla muggar i Usa en liten sneek peek har man dock fått. De ska göra en Fotografering där de föreställer alla de "stereo typer" som finns i modellbranschen typ som tex bulimiker, missbrukaren, divan, korkade blondinen och anorektikern.


Dagens lista

Dagens Sötaste: Sandra med sin lugg

Dagens mest spännande: Sofie på intervju här

Dagens Finaste: Andreas som alltid ställer upp

Dagens Roligaste: Sandra med sitt utflipp

Dagens mest skrämmande: När chefen kallade in mig på hans rum

Dagens Låt: Dont feel like Dancing- scissors sisters

Dagens måltid: Mat från "slaktarn"

Dagens mest störiga: Andreas kniper platsen och han vet varför

Dagens Kram: När Johanna hoppade på mig bakifrån när jag pratade med Lilian

Dagens mest uppmärksamma: Sandra som såg att jag hade nya örhängen och inte var sen på att ge komplimang!

Dagens önskan: Mer Pengar

Dagens Funderingar: Jobbfronten och Kina-resan

Dagens bubblare: Angelika som vanligt med sitt skratt

Dagens sjukaste: Sandras sjuka fantasi

Dagens mest eftertraktade: ETT TILL TRÄNINGSKORT

Dagens Bitch: Den kniper jag själv med hästlängder!!!!!!!!

130983-49

En halloween för längesedan

inget så längesedan men förra året? jag var med tess vi var på fest och det var sådär lagom kul. vi blev no båda rätt fulla så när vi kom hem till henne så badade vi i hennes lilla badkar ihop med champagne.. det var väl kanske lite kinky med tanke på att hennes badkar var helt avflagnat.. ni vet när emaljen(?) trillat av.. ihhh klarar knapt av att duscha i vårt badkar haha !!!

Moa är du en ängel!

Ett litet paket dök ner i min brevlåda idag, från moa.. söta moa. hon var skyldig mig pengar coh sa "något kul kommer i posten" jag tänkte att hon kanske skulle köpa något åt mig och skicka det. mycket riktigt så damp något ner på golvet i hallen igår. En Cd skiva med alla foto på halloween samt en utskriven bild på mig och moa och på Cd-skivan så satt pengarna fasthäftade. jag är ju bara tvungen att lägga upp dem här så ni alla kan ta del av dem!!!

130983-72KARRO & TESSAN130983-71ANNIKA & STINA130983-70TASTE GOOD?130983-69Fyllt Golvet med dessa130983-68Zombie Sofie130983-67Karro jävligt full130983-66Zombie Mus130983-65130983-64Ihhh Ett Lik!!!!!130983-63Älskar denna!!130983-62130983-61Jane130983-60Henke, jag & moa130983-59130983-58130983-57Min Honey!! *grrr*130983-56Kevin & Britt130983-55130983-54130983-53Hångel på G???130983-52I Love Candles!!130983-51Min syster & Hennes Bitch

Tappad

Tappad en Test idag när jag var på toa. jag betraktade mitt hår och där var den!!!!! den lilla jäveln! jag fick loss den och insåg att testen var utom all räddning. nåja det är trots allt bara EN som lossnat (vad jag vet) ännu vilket är super jämnfört med första gången då efter första tvätten nästan 10st lossnade. never mind.

Igår försökte jag ta upp en disskusion med andreas det gick som vanlingt inge vidare. jag vet inte vad jag ska göra faktiskt.. jag får väl bara ta honom på orden. vi får väl se vad som händer.? är bara så deppad och trött jag vill lixom ha förändring och det har gått et tag nu så jag vill ha det NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU!!!!! får se hur länge det håller?

Äger En stjärna

Ska fan boka tid på tycho brahe observatoriet och kolla in den! min egen stjärna ALEXIA. så underbart haha im on the map now bitches.. hihi nej bara skoja!! love Ya'll!!!!

Är det kanske något man ska önska sig i julklapp? hmm vi får se jag har en liten lista men den kommer längre fram :)

julklappar

Satt mig i Skiten

Som vanligt så måste jag alltid förstöra lite grann för mig själv. och anledningen till det kanske ni undrar? jo det är för att jag inte kan säga NEJ! utan jag vill alltid vara snäll och gå folk till mötes.
Igår så ringde Sussie och frågade ifall jag kunde passa micky & Molly på fredagen mellan 18-22 för hon skulle på restaurang för att hennes svägerska fyller år.. och jag kan ju bara inte säga NEJ sussie är så go(plus att jag får pengar för det)! Jahapp men nu kommer dilemat in. jag ska passa zeb oxå! och mina föräldrars hus! hur ska jag lösa allting. Andreas kan gå ut med zeb innan han åker till jobb vid 13:00 men han kan ju inte hålla sig ända tills elva då jag är ute där för att gå ut med honom!

Jag löste det precis! så skönt att inte sitta i skiten längre wiihoo =).... mammsen o pappsen går ut med honom innan de åker och till min stora förvåning så åker dem inte förän vid fem eller något så det är perfekt!! puss

Träningsvärk, bitterhet och hårbollar

Vi börjar från start. Träningsvärken kommer helt otippat från träningen igår. vi hade en ny ledare och hon var lite märklig. fast det inte kändes jätte mycket så gjorde det tydligen nytta. Och jag som tyckte att jag stretchade så bra.. nehe.

Bitter är jag idag.. på jobb som vanligt och trivs som fisken i stekpannan. Imorse var allting skit. tårarna brännde bakom ögonlocken.. åter igen!? patetiskt tycker ni kanske men då har ni ingen jävla aning om hur sv¨rt det är att hitta ett jobb som man vill ha. tro mig jag får min del av erbjudande men har tackat nej till allting jag blivit erbjuden av en eller annan anledning. jag k'änne rnog så för att andreas ALDRIG är hemma,. jag är trött på att ha ett förhållande där man aldirg ses. jag behöver närhet och jag behöver få prata. jag är ensam helt enkelt. Ensam och snor-trött på skiten... *suck*

Hårbollar har katterna. de hade lagt en mysig under sängen, så när jag skulle ta fram strumpor som flugit in under så far jag med handen rätt in. bara det får mig att nästan flippa ut... ÖRK!!!!!!


En Bög sa en gång:

Om du kallar mig Bög en gång till så slår jag dig med min handväska!







På tal om annat: Älskar min syster!


Gahh!

Om det ringer en jävel till och berättar vad han hon har för planer:- nej mäh jag tänkte såhär va att jag ringer honom på hans mobil va?

Eller om det ringer en dum jävel och frågar (efter att jag sagt att alla säljare sitter i möte): Men finns där en annan säljare som jag kan prata med?

ÄR DU HELT KÖRD I HUVUDET!!!??? vadå någon annan att prata med hur svårt är det för dig? Kan du vänta där en sekund så ska jag skicka ett fax där det står att "ALLA SÄLJARE SITTER I MÖTE" fuck head!

Gaahhh hur korkade kan folk bli!! nästa gång någon frågar något så korkat (dom frågar det minst en gång om dagen) så ska jag svara: Ja självklart finns det andra säljare det är därför jag säger "ALLA" sitter i möte..

Eller när jag säger: Tyvärr, alla sitter i möte tills den och den tiden. finns det då en jävel som frågar: Sitter alla i möte? så sliter jag mitt hår hoppar igenom telefonen och styper den människan!!!!!!!!!!!!!!1

The day the cupcake died

Jag är arg idag.. less. gnällig och tjurig.. Tappa gärna på tå förbi mig för snart vänder jag mig om och biter foten av dig! Nej men bitterhet åsido så är detta inte den bästa dagen jag haft.. det regnar ute. inomhus fylls man av vad som endast kan beskrivas med. jag kan inte sätta mitt finger på det. jag vill bara lägga mig på golvet skrika och sparka som den gnälliga 5-åring jag känner mig som.. kul va? rk nej jag kan in te vara speciellt kul att umgås med idag.. tur att jag ska träna, idag ska jag ta i ordentligt mycket! så jag får ut all frustration som ligger och vilar!!! FUCK YEAH!!

Igår fick jag en snille idé i sängen. jag ville grilla marsmallows på våran gasspis och tro det eller ej det blev super gott ovanför elden. Borde egentligen sartat en brasa men vem vill gå ur en varm säng och stanna uppe i flera minuter för stt starta en brasa och sen sitta och "hålla vakt" framför den.. hell no! då väljer jag sängen.. alla ggr!!!

Imorgon ska Sandra komma hem till mig. jag har inte städat det ser förjävligt ut om jag ska vara helt ärlig. det finns fortfd en massor kvar från halloween. typ den hängande gubben i taket och lite av blodet i badrummet. ja det är ju inte min uppgift att ta ner dem. jag har gjort min del av städningen..
BLIR GALEN!!!!!
130983-46GALEN GALEN GALEN!!!!!!!!!

man märker att jag är deppig eftersom jag gick direkt ut i köket och pressade fram en kopp chokladmjölk av värsta sorten.. kaloribomben nummer 1!!!!
Nu ska jag luta mig tillbaka sjunka in i mitt hat med min varma chocklad.. bye bye bitches

130983-48

Dagen då faktumet blev fakta..

igår var det fars dag, vi brukar inte fira men med tanke på allt som sker runtomkring i vår familj så bjöd mamma o pappa på middag och de hade även bjudit in moster, mormor & morfar. Det var som vanligt super god mat (har med mig leftovers idag) love!  Morfar åt väldigt lite och han var väldigt stumm... han bara satt där i princip, men han försökte hänga med och jag tyckte han lyckades ganska bra. Efter maten så frågade han om där fanns en säng han kunde låna. han fick ligga i mitt gammla rum. Direkt efter att han gått in så började mormor gråta, vi försökte prata vidare för att inte allt skulle stanna upp (hur fan ska man bete sig??!!!). snart grät alla oh mormor sa att hon försökte vara starkt då sa annika till på skarpen:
- man behöver inte vara starkt! man kan omöjligt vara stark i denna situation, man får lov att gråta.
Alla grät och det var så jävla jobbigt. jag hade inte ritkigt förstått det förän nu men fan.. vad ska vi göra sen? var ska mormor bo? vad ska hon göra? hur ska man bete sig? vad ska man säga? man blir helt apatisk i kroppen när man ser henne gåta. det är hennes man, hennes liv och livspartner som är på väg bort och hon kan bara sitta och titta på.. se honom tyna bort.. fy fan!!!!

Lovade lite halloween bilder

130983-47Jag & Henke130983-45Min Baby130983-44130983-43130983-42Kill her130983-41130983-40130983-39Stilpoliserna hihi130983-38Do Feel like dancing ;)130983-37Jag & Knesset130983-36130983-35130983-34130983-33130983-32130983-31130983-30Soon To Be married130983-29130983-28Massaker i mitt badrum130983-27130983-26130983-25130983-24130983-23ALLAS våran KANINEN!!130983-22MOA130983-21130983-20JASON på lyret!!130983-19Syrran med sin BITCH130983-18Alice of the Dark, Brittan &
K-Fed

En Lämnad arbetsplats är en förstörd Arbetsplats

Såhär kul hade Johanna när jag var på lunch.

130983-16130983-15130983-14130983-17
BOVEN I DRAMAT SER RIKTIGT GLAD UT!!!!!

FRUSTRATION!!!!!

helvete vad less jag är!!! fredag och dagen tar ALDRIG SLUT!!!!!

Sitter framför datorn 8 timmar om dagen!!! blir galen

Überbitchen

Kommit på vem überbitchen är.. hon är alltid så tyst, lömsk. säger aldrig något men frågar man ja dåfan hugger hon.. hon är elak rakt igenom och hon drar i de andras trådar!!! haha jag känner mig lite smart men sammtidigt retar jag mig över min upptäckt.. Gaaahh hon är inte klok och hon behagar ALDRIG att komma i tid och man får ALDRIG höra: Förlåt för att jag är sen!  Eller något. helt fucking otroligt!!!

Bestående problem

Nu sitter jag här i hela 32minuter till.... kommer somna snart.. tror jag.
Min kompis fick ett skiterbjudande om jobb. stackare. hur jag ska göra på lördag. ska jag följa med till gbg över dagen eller ska jag skita i det? det kommer säkert bara bli en massa komplikationer..? nej nu är jag bara negativ skulle vara roligt om lilian följt med men icke.. hepp får ta med mig en tjejkompis.. eller njae jag vet faktiskt inte vad jag ska göra.. andreas kommer ju vara borta hela dagen och kanske kvällen eftersom det tar tre timmar dit och tre timmar hem.. och sen så ska de gå där inne i massa timmar. andreas tjatar på att jag ska följa med och får jag inget bättre erbjudande så kommer jag fan följa med..*suck*..
Håller på att ordna med julbordet. skickade ut ett mail till alla anställda och frågade lite frågor om hur de ville ha det för att jag bäst skulle kunna tillfredställa alla. och SOM VANDLIGT så är det samma personer som skiter i att svara: H, C ,P ,L hur fan kommer det sig?! stackars människor!

Små mise

Sitter i Repan nu.. sitter här fram tills 16:00 usch det är så tråkigt här nere man är alltid helt ensam... *suck*.. har en man som springer runt och faktiskt bokstavligt talat kryper runt på golvet här nere. han ska bygga vår nya reception.. det blir nog jätte fint för den som står där nu är inte speciellt vacker.. det är en blandning av sjukhus och porrstudio.. vilket härlig blandning tycke rni inte? nej den ska fetbort och så är det.. äntligen!!!
Andreas ringde och "tingade" den lilla kisen så på söndag klockan 11:00 något så ska vi dit och titta. ska bli kul.. tänk så får vi en liten bebis med oss hem. mamma kommer flippa ut... hehe men denna lilla kisen behöver akut hem och jag blir så jävla blödig!!!!!!!! fan jag hatar det nåja.. one mouyh to feed.. inte så svårt med tanke på att vårt foder som vi köper nästan räcker ett halvår.. som sandra och jag brukar säga: lulullululululu

En torsdag

Igår hade vi möte och ommöblering på jobb. Resultatet blev mot min förmodan välridgt bra och jag klänner mig upprymd idag. Anledning till det var nog för vi tog upp en del frågor som alla gått och grubblat på.  vi fick ut det i luften och vi fick diskutera.. väldigt kort tid men jag tror det mesta blev sagt och att många inte ens hade en aning om att det var så illa som det var. alla blev nog berörda på något sätt. jag vill i.a.f tänka så! Så nu sitter man här på sin nya plats med andra människor omkring sig. jag saknar sandra som nu sitter med ryggen mot mig.. vi får se hur det går men jag tror på detta.. än så länge. vi får se hur länge känslan håller tills i går ner i träsket igen? jag har en känsla av att vi kommer göra det. vill inte vara negativ men när inte ens VD vill tro på att det kommer bli bättre så käns det föga nödvändigt.. äsch fuck it vi får se vad som händer helt enkelt...

hur svårt är det att veta vad "tinga" betyder??? att man bokar, paxar ja allt vad det heter. fick förklara det för andreas 17ggr ahha blev irriterad till slut... kyss

Underhållning

Den här bloggen kan får mig att dra lite på smilbanden haha.. stackars :D

http://ofverklassnicole.blogg.se

Är så trött

1)På mitt jobb- Ringer det någon och frågar något korkat så kommer jag smälla av och antagligen bara slänga luren i örat på denne.
2) på Vädret- kan det se till att börja snöa så vi kan få dessa otroliga vädersväxlingar över för så fort det snöat färdigt kan det bli varmt och skönt igen!
3) På att bli erbjuden taskiga jobb som jag inte ens söker- varför inte erbjuda mig ett jobb som jag verkligen gillar?! är inte sugen på att jaga röven av mig för att få ihop till hyra bara för jag har en 100% provisionsbaserad lön.. vad tror de? ska jag gå från fast månadslön till det skitet? nej tack. här har ni i.a. fin fin info om företaget:
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=500000000000019&conference=500000000000139&posting=19500000001750673

4) På taskigt morgonhumor- orkar inte med folk som är sura på morgonen, se till att ta en iskall dusch inann du pratar med mig, orkar inte se din sura nuna.
5) på att det inte händer något trots att jag åtar mig 100-tals saker om dagen.. har jag inte tid att slappna av är det därför jag inte märker att jag ständigt har fullt upp? det går av bara fasrten? så tragiskt!!

Tack för att jag fick spy ur mig lite hihi.


Den brutala sanningen om mig

Jag är skadeglad
Jag  är självisk:
skulle du ge dig inför något och misslyckas skulle jag bli glad, jag skulle fortf vara ledsen å dina vägnar eftersom dina planer gick i stöpet och jag skulle fortf finnas där för dig. men inne i mig skulle jag vara glad eftersom du misslyckats
Jag är Svartsjuk: När du är min pojkvän så får du ta det, jag gilla rinte när tjejer tittar och jag klarar inte av när du GLOR på tjejer. jag visar det inte med det pyr till inne i mig och jag vill helst bara fråga vad det är som du tittar på!!?? Reagerar dock endast när tjejen (Enligt mig) ser bra ut och har något som jag saknar.
Jag tycker synd om dig i hemlighet: om jag har en kompis som är på ett speciellt vis utan att hon kanske vet om det så tycker jag synd om henne. jag tänker automatiskt- fan vad synd det är om henne eller- hennes föräldrar/pojkvänn kan inte ha det lätt.
Jag är självkritisk: kritiserar mig själv mer än nödvändigt, tittar på andra och bestämmer mig för att vara som dem! efter någon dag tröttnar jag och är nöjer mig med mig själv. men sen är jag där igen.
Jag tycker illa om dig fast säger inget; Jag kan vara din bästa vän eller din ytligaste, ibland tycker jag illa om dig av diverse anledningar, det går alltid över men lär dig löeva med det för det kommer alltid vara så.


Kan du inte relatera till något av ovansående så anser jag att du borde ransaka dig själv lite grann. har du aldrig känt såhär? Tro inte att jag känner såhär ALLTId.. det stämmer inte men från "time to time" kan jag gott ösa ur mig lite bitchighet annars spricker jag fan!


En äcklig sexhistoria

En nära kompis till mig har haft en del skumma saker för sig när det kommer till sex. inte som hon valt själv men äsch här kommer historien:

För inte så längesedan var vi ute och festade hade jätte trevligt och hon träffade en kille, vi åkte alla taxi och de släppte av mig hemma. hon följde med honom hem och de började kyssas och sådär som man brukar inleda sammlag. när hon rider honom så stannar han upp och säger:
- jag vill att du kissar på mig
- va? säger hon och skrattar
- ja jag tänder på det jag vill att du gör det här i sängen.
- skojar du eller?
Resten av diskussionen har jag glömt bort men hon tog sitt pick och pack och sprang därifrån.. vilken vuxen man vill ha kiss i sängen!!???

Resor & Kul

Sitter på jobb och sambon har fått något flipp på att han absolut vill vara utomlands under nyår. mig spelar det ingen roll. helst vill jag vara med mina vänner men jag vill absolut inte anordna något. eftersom man oftast är flera stycken under nyår. man kan ju ordna något IHOP med någon få det bästa av två världar men sedan låta den andra parten (inte mig) göra middagen haha för det ska ju vara något stot och fint inför nyår.. skulle man skapa något ihop med jane så skulle det avar super fint för hhon gör sååå god mat.. resten av mina vänner kan jag tyvärr inte uttala mig om eftersom de inte lagat något åt mig.. aldirg faktiskt.. och varmrätter räknas inte hihi. Undrar vad min kära syster ska göra. hmm Jane bad mig bjuda med henne nästa gång vi skulle dit. det hade varit roligt. jag tycker om när mina vänner tycker om min familj.. eftersom min familj är det viktigaste för mig.

Jag vill gå ut och dansa i lund, har ALDRIG varit ute där.. undrar om det är roligt.. har hört att där ska finnas reaggetonotek.. och det passar ju mig perfekt.. få skaka rumpan såsom jag lärt mig haha!!



Helgen Är förbi

Och jag är helt slut, vilken helg alltså! Här får ni en kort(?) sammanfattning av min helg.

Fredag: Slutade jobb 15:30 hängde kvar till 16(!!!!!) eftersom tess inte var färdig på sitt jobb. Hon och jag åkte till stan och kilade in på buttericks för att hitta lite saker till hennes dräkt. Väl där inne så träffade jag Ricki. trevligt vi hade inte setts på ett tag och han pratade på som vanligt haha. sen så gick vi två steg längre in i butiken och där träffade jag annlo oxå kul och honhade med sig karro haha så massor av vänne på samma ställe. lite svårt att prata med alla dock så vi sa att vi hade brottom och fick höras en annan dag så kilade jag och tess vidare in i butiken. När vi funnit allting och blivit varma i kläderna så var det dax att bege sig ut i kylan och blåsten*bbrrr*.. vi åkte till vår favorti "sir tobys" och käkade vår favorit täljstensbiff, jätte gott.. förjävla gott helt enkelt!! När jag kom hem (Ensam) så var det dax att sätta igång med städning och pyntning av lägenhet inför lördagen. det gick sådär men jag fick ändå en hel del gjort.

Lördag: Gick upp tidigt för att sätta igång.. jag tänkte att denna gången ska jag vara i så god tid som möjligt.. åkte ditrekt iväg och köpte allt som fattades.. fick som tur var tag i allt också.. det ådade gott. kom hem och körde igång med städningen halv fem skulle vi hämta Moa på stationen och innan det skulle vi hämta mina skor hos Annika. Tiden gick och gick och vi blev mer och mer färdiga. Allt gick smidigt när vi hämtade skor och moa, när vi kom tillbaka så trodde vi inte att vi skulle få en enda plast eftersom det var grease föreställning på nöjesteatern och det ligge rju precis vid oss så alla parkeringar blir upptagna. när vi precis svänger runt hörnet så ser vi en bil köra ut och vi bokstavligt talar jublar av glädje.. dage fortsätter smärtfritt. Alla som komme rär mer elle rmindre utklädda men ingen kommer i sina "vanliga kläder" utan alla har gjort något kul coh det upskattas. Jag sprang rundor hela kvällen och kunde inte direkt underhålla folk såsom jag skulle vilja. så det blev inte alls som jag skulle tänkt mig. men det var nog för att vi var så många. alla ville prata en stund och man ville ju inte vara otrevlig.. fick inte många minuters nedsittande. nästa gång blir det en mindre fest tror jag för då har jag tid att underhålla och man har tid att ta fram dansmattor och liknande. ja sådant som jag gillar att hålla på med på festerna =)..  det fanns inget utrymme för att dra fram dem på festen dock.. synd. Sista man gick hem halv fyra något. både moa och karro sov över

Söndag: Jag sa hejdå till moa och karro plockade undan super lite och sen låg jag bokstavligt talat i sängen HELA dagen. super gott haha :D.. kände mig fruktansvärt dålig faktiskt men skit samma. allt jag åt under hela dagen var gröna och svarta oliver riktigt sjukt!!!

Måndag: hade tagit ut en semesterdag för att jag skulle till läkaren och så.. det gick sådär och jag tänker inte dela med mig på bloggen.. hela dagen var i snitt OKAY inte mer får 3 utav 5 stjärnor..

Laddar upp bilder när jag lagt in dem på datorn!!

Puss


Något kul




Vovvar

Haha.. ser det inte ut som om den bruna vovven är helt ovetandes om vad som händer hihi


En korkad kille

En korkad kille som faktiskt gör att även den ledsnaste drar lite på mungiporna!!
Det jag gillar mest med honom är att "he keeps on going"
Njut!!




Vilken jävla dag!!!

min kompis kommer till jobb söndergråten och uppgiven.. hennes katt dog idag i kattsnuva han var bara en liten busig bebis!!

Min syster fick avliva sin norska skönhet idag.. gammal dam..

Man ska inte behöva leva & lida eller lida av att leva.....

Måsten och åter måsten

Sola
Blekning av tänder
Locka håret (Änglalikt)
Hämta Moa på stationen
Köpa resten av sakerna
Fixa godiset
Fixa isen
Fixa spriten
Fixa bålet
Fixa karamellfärgen
Fixa svarta band
Fixa vingar
Fixa naglar'
Fixa sminkiningen
Fixa handskar
Fixa The dead guy
Fixa vit tejp
Fixa Findingslappar
Fixa avspärrningsband

Och mer återstår! en mängd fixande helt enkelt

Efter att ha gjort min gloria i taggtråd så har jag fått en inflammation i mitt pekfinger kul va!!!!??? fan!


Endast för killar

En smart tjej skrev en gång:
Poängsystemets grundprinciper är kortfattat:
  • · Gör du något som glädjer henne får du poäng.
  • · Gör du något hon ogillar får du minuspoäng.
  • · Gör du något hon förväntar sej blir det inga poäng alls!

    (Jag är lessen grabbar, men det är så det funkar!)



    ENKLA UPPGIFTER:

    Du bäddar sängen (+1)

    Du bäddar sängen men glömmer prydnadskuddarna (0)

    Du lägger på överkastet utan att bädda sängen innan (-1)

    Du lämnar toaringen uppe (-5)

    Du byter toarulle när den gamla är slut (0)

    När ALLT toapapper är slut använder du tvättlappar (-1)

    När tvättlapparna är slut använder du det andra badrummet (-2)

    Du går ut och handlar bindor åt henne (+5)

    i snöovädret (+8)

    men kommer hem med ett sexpack öl och tre polare (-15)

    Du undersöker ett misstänkt ljud på natten (0)

    Du undersöker ett misstänkt ljud men det var inget (0)

    Du undersöker ett misstänkt ljud och det var något (+5)

    Du ger inkräktaren en fet känga (+10)

    men det var bara hennes katt (-10)



    FESTER:

    Du är med henne hela festen (0)

    Du lämnar henne efter ett tag för att ta en drink med en gammal studiekompis du inte sett på länge (-2)

    som heter Gabriella (-6)

    Gabriella är dansös (-10)

    Gabriella har bröstimplantat (-17)



    HENNES FÖDELSEDAG:

    Du bjuder ut henne på middag (0)

    Du bjuder ut henne på middag och de har inte tv-sporten i baren (+2)

    Okej, det finns en tv (-2)

    Och det är en ät-allt-du-orkar-för-99kr-kväll (-3)

    Det är en ät-allt-du-orkar-för-99kr-kväll och det är tv-sport i baren och ditt ansikte är målat i ditt favoritlags färger (-10)



    EN KVÄLL UTE MED POLARNA:

    Gå ut med en kompis (-5)

    Kompisen är lyckligt gift (-4)

    eller envis ungkarl (-7)

    och han kör en amerikanare (-10)

    med en personlig registreringsskylt "GO2BED" (-15)



    EN UTEKVÄLL MED HENNE:

    Du bjuder på bio (+1)

    det är en film hon gillar (+4)

    det är en film du hatar (+6)

    det är en film du gillar (-2)

    som heter PsychoKiller 4 (-4)

    och handlar om människoätande zombies (-9)

    men du hade sagt att det var en dramadokumentär (-15)


    DIN FYSIK

    Du utvecklar en tydlig ölmage (-15)

    Du utvecklar en tydlig ölmage men arbetar bort den (+10)

    Du utvecklar en tydlig ölmage och övergår till lösa jeans och

    Hawaiiskjortor (-30)

    Du säjer, "Vad spelar det för roll, du har en också" (-800)



    DEN STORA FRÅGAN

    Hon undrar, "Ser jag tjock ut?"

    Du tvekar innan du svarar (-10)

    Du svarar, "Var då?" (-35)

    Alla andra svar (-20)



    KOMMUNIKATION

    När hon vill berätta om ett problem

    Du lyssnar, och lyckas se ut som du brydde dej (0)

    Du lyssnar i mer än 30 minuter (+5)

    Du lyssnar i mer än 30 minuter, utan att samtidigt titta på tv (+100)

    Hon upptäcker att du gjort det därför att du somnat (-20)

Kaos i min värld

En vän till mig har förlorat något hon håller kärt och det är skit jobbigt för mig att veta hur hon måste lida, självklart är det än värre för henne!!! 100 tusentals miljoner gånger värre! jag ska inte skriva något mer för jag vet att hon är en flitig läsare av denna blogg och vill inte dra ner henne ännu mer.. istället skriver jag om mina krashade planer:

Halloween imorgon och jag trodde igår att jag var nästan färdig och att jag inte skulle behöva göra så mycket mer med allting men vad jag misstog mig!!! det finns oroligt mycket kvar. när man klarat en utmaning så går man runt hörnet och finner tio nya.. ska detta aldrig ta slut? kommer jag kunna fixa allting tills dagen D? Och varför, varför är man nästan helt själv? idag ska jag på stan med tess för hon är ännu en av dem som inte kommit på vad hon ska vara för något och inte ens tänkt på det? sen måste jag hem och HELT SJÄLV fixa upp resten av maten, snacksen, lägenheten o.s.v. jag måste ju fixa "mig själv" oxå för jag har ju planer på mitt utseende och jag vill ju inte vara helt trött när jag blir färdig med allting. så jag får sätta mig ne rplanera allting in i minsta detalj sen lägga ut en tidsplan som vanligt. FAN jag hoppas folk fattar hur jävla mycket jag ansträngt mig för att fixa allting!! hur jag funderat i dagar och veckor på olika teman för utsmyckening, mat, snacks, godis med mera. för ALLA. jag satt hela jävla dagen igår och grävde ur apelsiner och gjorde små söta ansikten som jag sedan fyllde med gott, 30st jävla apelsiner. FAN vilket jobb men det blev mycket, mycket bra! och hitintills har alting flutit på utan några större hinder, jag sitter bara och väntar på att det ska slå ner som en bokhylla på mig.. det hade inte varit min vanliga "tur" annars.. vi får väl se.. =P

Tänker på dig!

S- Sensationell
A- Ansvarsfull
N- Nogrann
D- Diva
R- Resultat inriktad
A- Alldeles underbar!

En liten undran

Har Personalen på Liptons TeFabrik kafferast??????

Boo

Boo 
Busta Rhymes Feat Kelis- I Love My Chick

I Love my baby, jupp jupp i love my boy. *sjunger*

Trick or treat

Igår så sov vi ute i Bara. Mamma är iväg på kurs i örebro och pappa är själv hemma. eftersom han är så kass i sina knän efter operationen så bestämde vi oss för att åka ut och hjälpa till med hunden och sådär, vi hade en massa saker att fixa oxå så det var bara bra att vi kom ut.. nåja i vilket fall som helst så är det inte det jag ska skriva om utan just de små snor-ungarna som beger sig ut "all popped up on candy" och tigger godis och när man inte har det så tigger de pengar.. små svinen...
För de första så har de "trick or treat:at" hela veckan nu.. finns det INGET att göra under novemberlovet!!??

Jag kommer specifikt ihåg en halloween natt då jag var hemma hos Karolin vi passade hennes hus eftersom hennes päron var borta. Då kommer dte mycket riktigt ett gäng med killar och ringer på dörren. Vi har suttit under kvällens gång och skrämt upp varandra och vi blir båda rädda när de ringer på.. efter att vi vågat öppna så skriker dem:
-BUS ELLER GODIS!!!!?????
- vi har inget godis tyvärr
- Då vet ni att det blir bus väl?
- ja vi får ta den smällen.

Vi trodde inte att de skulle göra något efersom de verkade vara så himla snälla men ack vad skenet bedrar.. Vi springer upp på ovanvåningen för att se vad de små liven hålle rpå med och till vår fasa så slänger de ut toalettpapper i HELA trädgården, jag blir skit förbannad och springer ut och tar i all hast med mig ett skohorn ut!! jag skriker som det monster jag blivit och rusar efter dem!! de stannar upp och skrattar och hånar mig som försöker komma ikapp dem. detta sporrar mig något så otroligt tydligen och jag sätter fart efter dem med krafter som jag inte ens vart jag grävit fram ifrån, precis innan de hinner lämna trädgården så får jag in ett slag på en av dem, tydligen så hårt så att jag bryter skohornet mitt itu.. jag rusade in i huset igen och låste om mig. karolin hade sett allting från ovanvåningen och vi blev båda jätte rädda att han skulle vara skadad.. men icke vi såg dem fortsätta sprida sin skräck i andras hus.. men aldrig mer har de kommit till Karolins hus haha :D...

Det som bör tilläggas är att det hände för något år sedan och inte igår!!

P.S det är skitgött att gömma sig i soptunnan med pappersåtervinning. man sitter där tills man hör ungarna komma upp på grusen sedan hoppar man ut med sin grymma mask och skriker tills halsen rosslar igen... jag älskar det och barnen hatar det!! PRECIS SOM DET SKA VARA!!

Gynekolog

Var hos min barnmorska idag fick utskrivet nytt preventivmedel och fick höra en lustig sak som har förbryllat mig hela dagen.

- du har en söt och liten livmoder.

HUR FAN VET HON DET???!!! vad är "sött" i hennes benämning??
 visst "liten" kan jag gott tycka är okej att hon säger, men SÖT?
Jag tror helt enkelt att hon menade att säga FIN ungefär som i "liten & fin" Inte sönder trasad och konstig..men så blev det lite fel där

Rätt Ruta 50år!!!

Burberry pratar jag om såklart! 50år jo så är det. och fortfarande helt rätt. Köpte en super duper snygg trench coat med skorsstenskrage (bild kommer senare). i love it i love it!!! ni alla förstår säkert varför!?

Ganska så ledsen blir man ju när snön yr omkring och den är kanske inte världens varmaste jacka.. själva namnet säger ju allt.. "trench coat" *bbrrr* får nöja mig tills snön är ur vägen.. kan ju vara ett bra plagg ändå.. speciella middagar och fester där det är "dress code" blir ju en del sådant från Time to time.

Får hålla mig till min super snygga röda kappa så länge... helt rätt färg inför hösten/Vintern..

Gotta go bye bye bitches *muah*

Första snön

Idag stormade smått bomull utanför våra fönster på jobb. gulligt och mjukt jag ville bara ut och ställa mig på taket.. nästan om det inte varit så äckligt kallt!!! just nu känner jag med för att komma hem till lägenheten slänga in några stockar i brasan och sen sätta fyr lägga mig i min fina soffa och bara lyssna på hur det sprakar! finns det något mer avslappnande?
säkerligen... men detta duger gott för mig just idag =)

Inget av snön stannade på marken och tur är väl det för somliga har inte hunnit sätta på vinterdäck!! 800:- per däck annars och det käns som om jag hellre köper den där jackan eller de där jeansen!!
(Hoppar och skuttar med händer i luften)



Brasa

Gubbkalender

Såg denna gubbkalander på expressen.. hat's off to the guys.. verkligen!!

130983-10130983-9gubbe5gubbe4gubbe3gubbe2gubbe1

*fniss, fniss*...kräkte lite grann i munnen.....

Halloween Snack

Snygging!!!


Nu jävlar är det knappt om tid!!!! jag har så sjukt mycket att göra och så himla lite tid! hade behövt ta ut en semesterdag för att städa och hålla på haha :D.

Har dock de allre bästa ideerna inför halloween. hela lägenheten kommer förvandlas till en mordplats, massaker ja kalla det vad ni vill. detaljerna kommer vara oslagbara i.a.f :D och det är ju det som gör hela festen! först och främst att alla gäster är utrklädda från topp till tå, sen alla läskiga snacks och grejs sen att lägenheten är omvandlad för att passa tillställningen är ju perfekt!

Jag vet vad de flesta ska vara och det är verkligen förbaskat bra saker de kommit på, vem har sagt att utklädnad bara är för mindra barn!? vi alla är väl BARN innerst inne.. hihi jag gillar att tänka så.. det märks lite grann på de som "knorrar" om att det är utklädnad, det är just sådanna personer som inte vågar "bjuda på sig själv" eller "släppa loss" och det om något ju ju ett tecken på osäkerhet! Nåja fuck them! vill inte de klä ut sig på min fest så slipper dem, de kan få glo på alla oss andra frisläppta själar hihi :D..

Vi blir som sagt runt 30personer, en viss reservation tillkommer eftersom det tråkigt nog är allt för många som ALLTID tackar ja men sen hör de inte av sig eller inte ens dyker upp. Ibland ringer de i sista minuten och säger att d einte kommer.. jag tycker det är sjukt dålig stil för jag är själv inte en som gör något sådant! har jag sagt att jag kommer så KOMMER jag, även om jag är bakis eller inte vill egentligen så KOMMER jag för att jag lovat och inte vill svika Dig.

Jag måste ta och skaffa ÄNNU en blogg. jag måste kunna lägga in bilder lite här och där. på denna kan man ju bara "länka" och sen lägga EN bild per ilägg och det känns inte speciellt kul.. så snart kommer jag väl ta bort denna men lugn jag lovar att Hänvisa Er vidare så ni kan fortsätta snoka runt =).

Jobbar till 18:00 idag ni kommer antagligen få några fler spontana inlägg under dagens gång.. ni vet hur gärna jag delar med mig ;).

Och för Er som inte kommit på vad ni ska vara? too bad antingen är allt "bra" slut eller så är bara det dyra med halvkass kvalite kvar.. Starkt jobbat & Grattis!Snygging!


Välkommen!

Detta är alltså min nya blogg och blir den Sjätte i skaran av bloggar. visst är jag super effektiv.. sedan är frågan om hur pass mycket jag skriver i var och en av dem. när jag tänker efter så skriver jag ganska mycket. Gahh vilket understimulerande jobb jag måste ha, tänker ni.. och ni har så rätt..


Nej nu ska jag fortsätta att utforska min nya blogg och se vad jag kan komma upp med för skoj?