Jag vill!

"Sandra Motte" skickade ett sms och indirekt frågade om jag ville ut och skaka rumpan med henne i helgen.

(När man skriver "Jag vill ut och skaka rumpan" så tar jag det som en indirekt hint om att hon vill göra detta med mig)

Nåväl, nu ligger landet såhär att jag ska till min mormor under helgen, någon av dagarna och hon tyckte det skulle vara kul om jag kunde sova över där. Jag skulle ju kunna ta med min Sandra och vi skulle kunna skaka rumpan i Höör men helt ärligt?? vi skulle ÄGA där men skulle det vara kul?? Där kommer vi med höga klackar, trippandes runt bland alla tofflor och kängor.. very sexy!!

Så nu är frågan?? går man ut på en fredag?? är man inte galet trött då?? orkar man åka till mormor bakis för att åka till HBG och shoppa?? för jag lär förmodligen vara bakis, jag vet inte hur man dricker för att INTE bli det!!

Well well.. jag får kolla med mormor och höra hur hon hade tänkt sig att vi skulle göra =)

Det hade varit perfekt att vara i HBG under dagen och shoppa snygga kläder på Väla för att sedan komma och och göra en gosin inpackning, måla naglar och bara lägga en grymm make up på det men då får man pissa på mormor och eftersom hon bett mig så känner man sig helt rutten =(

Ahhh dessa ständiga frågor!!!

Sandra när du läser detta!! jag är LEDIG HELA NÄSTA HELG (förutom att jag sitter vovvevakt åt zeb, vill du ta en favorit i repris med clownsminkning och allt?? hihi)

Vad vill han!?

Idag så pratar jag med pojkvän i telefon och helt utan anledning så berättar han att jag ska få massage när han kommer hem och med "Riktig" olja (Till skillnad från den falska vi använder annars).. jag blir lycklig eftersom det är något av det bästa jag vet.

Men sedan börjar jag fundera och överanalysera

Varför får jag massage idag?
Är det något han måste be om ursäkt för?
Vad har han nu gjort?

Jag hatar när jag gör sådär men jag kan inte hjälpas. Jag skyller igen på mensen, den fuckar upp mig totalt och jag blir känslig och lättretlig (Överraskning??)

Någon annan som blir sådär som jag?
Nej just det för ni alla andra är så himmla perfekta!!! Men grattis då!!

Nu ska jag gå och trycker ner en stor chocklad kaka i halsen...

Puss & kram skumbanan

Farligt

När jag ska ha mens så blir jag såsom många andra sugen på allt som är farligt för mig, Chocklad, salt godis och godis i allmänhet.. jag kan bli helt tokigt sugen på det precis innan mens och så är fallet idag!!!

jag gick iväg och köpte mig en påse salt godis och två nötcreme.. nu när jag ätit hälften av den salta påsen är suget helt borta och jag sitter och funderar på när träningen startar igen....

Jag ska direkt ringa upp dem och fråga!!

Svar: I slutet av Augusti- början på September så börjar träningen för fasta tider.....

De hade inte satt ut datum så jag får snällt återkomma lite närmre..

Denna säsongen så ska jag inte träna samma sak två ggr i veckan. jag har bestämt mig för att träna aerobic 1 gång i veckan och sedan välja någon typ av dans en gång i veckan... jepp jag tror det blir bra så =)


Den 17-24 aug är det malmöfestival för er som inte visste. Förra året var jag inte där en enda gång så jag får ta mig i kragen och i.a.f gå ner och käka en langos!!

Anledning

Anledningen till att det blvit så få bilder från usa är för att varje gång jag ska lägga in dem så händer något, plus att det är över 400st bilder.
Jag skapade mig en pixbox bara för den enkla anledningen att jag skulle kunna lägga upp alla mina bilder. Väl där och när jag suttit och lagt upp flera bilder så står det att mitt utrymme är för litet men att jag kan köpa större utrymme för 75:- i månaden...

Jag blev tipsad av Tove att starta en bilddagbok och att man inte har maxat utrymme där någonstans... vilket jag gjorde och när jag nu suttit och lagt in mina 400 bilder och skrivit bildtext till sammtliga, tror du inte datorn hänger sig vid uppladdning???

SÅKLART DEN GÖR... och i ren frustration och protest så har jag vägrat lägga upp bilderna resterande av helgen.. möjligtvis denna helgen.... =(

IKEA är ändå rätt mysigt

Vi tog en liten fika på IKEA och jag insåg ganska snabbt att ikea är mer än billiga möbler och shyssta korvar...

De har hyffsad fikamaterial också.. och pojkvän mer eller mindre släpade in mig till cafeterian så jag kunde inte säga nej.



Just det!! berättade jag att han än en gång hoppade i sängen och denna gången drog med sig alla fyra stänger som håller uppe sänghimmeln??? INTE, oj det måste jag glömt...

Vi köpte äntligen en ny säng!
Bilder kommer när vi fått upp den till helgen....

P.S
Jag skulle ALDRIG få för mig att ösa ner babyblå sängkläder i en sådan säng!!!! *örk'

image440


Det är inte helt lätt

Det är inte helt lätt att inte gå och deppa ner sig totalt för att man inte får lov att ta en enda semesterdag förän i september (Om ens då)...

Så denna sommaren mina vänner så fick jag hela 11 dagars semester! är det inte underbart!?

Nu är det ju inte sol ändå och det är ju den man vill åt.

Det skulle vara perfekt att få ett nytt jobb nu och kunna ta ut sin semester tills man slutar näsran på =).. hade varit skönt om man kunnat vila upp lite, ha lite kul med sina vänner och bara sammla nya krafter inför en ny tjänst...

Men så kul ska vi inte ha det, nejdå...

Sockervaddsmaskinen

Komme rni ihåg tidigare inlägg om sockervaddsmaskinen??
I söndags så kunde jag inte hålla mig längre och for iväg till teknikmagasinet för att inhandla denna efterlängtade maskin (Har ju velat ha en sedan man var liten).

Det var svårt som attan att snurra det dära luddet kring pinnen, riktigt svårt och det såg mest ut som en halv slapp fallos när jag var färdig.. men övning ger färdighet och jag tänker inte ge upp för när man väl åt det så var det gudagott och smakade precis som på tivoli!!

Jupp jag vet att vi har världens i särklass mest fulaste bänkskiva PLUS att jag måste få försvara mig ang den där Snobben glaset, det är INTE mitt utan sådant tjaffs som A förde in i vårt fina hem... sådeså
image439

Lite bilder

Här får ni lite bilder på ommöbleringen och våra nya inköp.
Tyvärr så är det inga före eller efter bilder så ni får helt enkelt nöja Er med de bilderna som jag lägger upp =)

Här ser ni hur vi flyttat ut vår dator till vårt 2:a vardagsrum och köpt en skärmvägg för att avskärma den, tittar ni till höger så kan ni även se (Förutom en massa sladdar i en hög) vår Plattform som vi har vårt Tv-rum på, syns dåligt.
Ni kan även se något vitt i fåtöljen uppe på plattformen (Det är Doris som ligger och nannar) Min Blåa Pilatesboll kom även med på ett hörn ser jag.
image436

Här har ni Andra delen av rummet (Det som man ser till höger på bilden ovan är fåtöljerna på bilden nedan)
Jag tog våra två Club fåtöljer och ställde dem längst väggen, därefter ett litet svart lackbord som jag haft mia målargrejer på innan och satte min fina vas på (Den som jag skröt så mycket om innan) och voila en liten mysig plats att sitta på (Om vi någonsin kommer göra det är en annan historia)
image437

Hoho, jag blir ev avspegling i min fina tavla!!
image438

Fredagen

I Fredags Så vart jag och A utbjudna av "Sandra Jobb" och hennes pojkvän för att ta en Öl eller två på möllan.

Jag var lite nervös över hur  A och sandras kille Rille skulle fungera ihop, det är alltid så svårt att föra ihop två nya människor med varandra och få dem att börja prata.

När vi står där vid hörnan av Krua Thai och väntar på dem så ser vi dem komma gåendes och A utbrister
- Helvete, han har jag gjort lumpen med ju!

Så hur liten är världen egentligen!? ganska liten om du frågar mig!!!

Så där satt vi alla fyra och hade jätte trevligt, jag & sandra pratade tjejsnack och Rille & A pratade gammla minnen.. helt sjukt när man tänker efter.

image433

image434

image435

Annons

Nu har vi lagt upp en annons och redan har vi sålt våra lampor och fåtöljen. Bra va!?

Idag ska en tjej komma och titta på soffan och jag har en som är intresserad av bordet. =)

Fåtöljen har fått riktigt mycket intresse, redan 14st som är intresserade, synd att den redan är såld, vi kanske hade kunnat begära mer för den =P...

Nåja vill ni kika så är annonsen här

(Jag vet att jag stavat fåtölj fel hehe)

http://www.blocket.se/vi/12803443.htm

Helgen ändrad

Vi skulle sitta hundvakt Lör-Sön men precis fick jag ett sms från vovvarnas Mamma där hon berättar att det blir inställt. Tråkigt men väldigt skönt på ett sätt för vi har så mycket planer.

Detta är lite av vad vi hade tänkt göra.

Fredag: Städa lägenheten. möblera om. Hämta dammsugaren med ånga i Bara och idag så frågade "Sandra Jobb" mig om jag ville följa med ut och ta några drinkar.
Självklart vill jag det men vi får se hur mycket vi hinner, man blirju trött av att städa

Lördag: Vi skulle egentligen suttit hundvakt. Åka till HBG-festivalen. Henke har inflyttningsfest från 19:00 och så skulle vi vilja till beredskaps museet i HBG när vi ändå är där. Vi vill fortsätta att möblera om och pilla med lägenheten. vi skulle även behöva åka iväg för att inhandla lite av det vi behöver för att fixa till allt.

Söndag: A's föräldrar ville att vi skulle åka till Danmark och till Klampenborgs Safari, jag vet inte hur det blir med det eftersom vi inte pratat mer om det. Jag & A skulle kolla på några lägenheter men eftersom han står för att boka visningarna och inte gjort det så tror jag nog att det inte att det blir något.

Och just nu vet jag varken ut eller in, vad ska vi göra? Vad är våra planer? Med tanke på att detta är A's lediga helg på ett tag så vill man ju få ut det mesta av det och vi har ju en del att stå i..

Äsch jag vet inte vad jag gnäller om men jag lovar en full redogörelse på måndag om hur helgen blev!!

Andreas Mamma

Ibland tror jag att A's mamma tycker om mig mer än A gör själv.
Jag har aldrig fått så mycket blommor av en kvinna som jag får av Hans mamma.


De är från deras trädgård så det är inga ohumanistiska priser...
image432

JA de står i en mugg och JA våra fönster är skitiga =)

Men blommorna är fina =)

Klockan från Hell

Här har ni två bilder på kolockan som A köpte. Jag tror inte ni kan förstå hur ljust det är bara med hjälp av bilderna så härmed bjuder jag in alla som vill att komma och titta på detta ljus-helvete!

Imorse när jag gnällde lite försiktigt på ljuset så sa A "Ja men man kan stänga av det helt den har en dimmer så du kan välja ljusstyrka"

Jaha??!! så han hade bara ljuset på för han tyckte det var fräckt??
Fräckt gjort av honom, mycket fräckt!

Och om ni jämnför med juicepaketet som står i bakgrunden så kan man kanske få en idé om hur sjukt stor denna klocka egentligen är!

image430

image431

Just nu!

Här sitter jag just nu!!

Jag har tråkigt!!!

image429

Lisa Miskovsky

Igår hade Lisa Miskovsky konsert i mitt sovrum!

Det lät så i.a.f jag kunde urskilja vart enda ord hon sjöng!!

Hon hade spelning i folketspark igår.

Jag och A låg i sängen och det drog igång ett jävla liv!!
vi tänkte att det var vår granne som brännde loss ännu en gång på hennes stereo men när vi lyssnade mot väggen (Kan ni se det framför er? hur vi båda står lutade mot väggen?) så var där knäpp tyst, vi tänkte att det var någon på gården som hade öppet fönster och spelade som F A N!
Efter ett tag hör jag hur hon pratar med publiken och sedan drar hennes låg "alright" igång och då kommer jag på att hon har konsert idag!!...

Det är inte så jätte kul att tvingas lyssna till musik som man själv inte väljer klockan 23:00.

Ett klagomål kommer att lämnas hos miljöförvaltningen!!!

Teknikmagasinet!

Teknikmagasinet (TM) är numera min absoluta favorit "Prylaffär" JAG ÄLSKAR att titta igenom deras kataloger, eftersom butikerna oftast är små och eftersom de hellre har lager än på "display" så är det knappt lönt att gå dit om man inte vet vad man vill ha, Så när vi köpt A's väckarklocka där igår så fick vi med oss en katalog hem (A behöver Material när han sitter på toa, SÅÅÅÅ då var det sagt!! han sitter dessutom där JÄTTE länge ibland 30min!! jag fattar inte hur en människa kan sitta där så länge och i den osen!!?? nej fy!!!) Jag bläddrar igenom och hittar så mycket som jag blir helt hänförd av och jag är inte direkt tjejen som blir hänförd av elektroniska prylar. Men där sitter jag, i sängen som ett litet barn och berättar för A vad jag vill ha och vad jag tycker vi ska köpa!!

Något som jag tyckte vad helt galet coolt är ju den nya prylen "Clone A Willy" där killen gjuter sin egen dildo av sitt eget orginal. så tufft!! gulligt att ge bort tillsin flickvän om man ligger på den "nivån". Jag ligger på den "nivån" och tycker det skulle vara en skit kul grej!! 299 riksdaddlar kostar det. Det finns även så man kan göra den i chocklad och det hade varit något för min syster!!! Hon är helt besatt när det kommer till choklad!


image427

Det finns även "Clone A Pussy" men det verkar bara smaklöst! Jag må ha dubbelmoral när det kommer till detta men varför ska man ha en avgjutning av sin "Pinky" som man inte kan andvända till något?
Ha den i bokhyllan eller???

Nåja nog om det! I katalogen hittade jag även en massa andra tuffa saker såsom en digital foto ram! Du pluggar in ditt minneskort i ramen och så kör ramen ett bildspel på alla bilder som finns på kortet. Så vackert!! Den kan även spela musik och videor.

Jag kom på den brillianta idén att köpa en till min mormor och lägga in massa bilder på morfar och andra minnen så hade hon kunnat titta på det och slipa konka på de gigantiska fotoalbumen alltid. Lite variation förnöjer men sedan tittade jag på priset 799:- och ska man då köpa minneskort till så blir det en hel del pengar man måste spy ut.
image428

Något som jag verkligen vill ha och som jag ska försöka övertala A att köpa ihop med mig är en sockervaddsmaskin, hur coolt är inte det??!!
Äckligt onyttigt men Äckligt gott!!!

Nu när vi är inne i en sådan "Skiftar Period" då nya möbler ska in och gammla ut så har Andreas bestämt sig för att sälja hela hans stereo anläggning med Subwoofer, högtalare, förstärkare, discanter och allt vad det heter.. så det blir inga fler filmer med sorround ljud för den ultimata upplevelsen. Istället ska han köpa en gigantisk stereo som han ska hänga på väggen, ni vet en sådan platt historia??
Nåja, han får göra som han vill och jag kan nog tycka att det är lite fräckt att ha den på väggen.

Han försöker även övertala mig till att sälja min DVD för en billig peng bara för att vi ska köpa en ny, inspelningsbar. Visst tekniken går vidare men vi spelar ALDRIG in något från Tv:n vi godtar helt enkelt att vi missar ett program om vi är borta.

Men nuhelt plötsligt med en inspelningsbar DVD så skulle vi börja spela in program till höger och vänster?? vilken dålig anledning "Mr Spender"!!!

Hälsar välkommen

Hälsar min Schwesta välkommen också, Även hon är fortfarande betrodd med min blogg.

Välkommen Big sissi!

130983-354

Min värld kommer förändras...

Rubriken är ju aningen Dramatisk, men låt mig berätta om mina planer i.a.f.


Igår morse så väcks jag av att personen som ligger brevid mig flyger upp ur sängen, han är hysterisk och SKRIKER att klockan är 07:15, jag är yrvaken men förstår att han måste ha försovit sig eftersom han börjar 06:45 Alltså har han försovit sig i 30min (Snabb huvudräkning, jag är bäst!) Han flyger runt och smäller i dörrar, klampar med sina gigantiska ELEFANTFÖTTER i träparketten och är allmänt stressad.
Där ligger jag, kvar i sängen och ska inte upp förän 08:15, jag har en timme till godo.
En timmes god sömn att ta ut men tvingas ligga och lyssna på hur han far runt utanför dörren.

Bara för att man klampar runt hårt på golvet och smäller i köksluckor så betyder inte det att man är mindre försenad!!!!

Därför bestämde sig pojkvännen för att han skulle köpa en väckarklocka, eftersom det ALDRIG skulle behöva hända igen, att han försover sig!
Han hittade en super spejsad bred väckarklocka. digtala gröna bokstäver och ramen runt om klockan lycker också i neongrönt.
Den har en "touch snooze" vilket betyder att man aldrig kan "råka" stänga av alarmet i sömnen utan den snoozar vid berörning. Värsta manniken! A tyckte det skulel bli jätte mysigt att vakna till musik. Så nu blir man tvungen att vakna till ljuv musik på lördags & söndagsmornarna.
Inte nog med det, jag kommer säkerligen få vakna upp till "Favorit" ni vet kanalen där de spelar svenska hits, Pojkvän tycker om det, Jag avskyr han som sjöng i gyllene tider, han med håret!! vad heter han nu igen???!! Peter?? Per??
Jag kan inte begripa mig på hans texter

"Jag satt i en taxi i juni, jag behövde en skatt som skulle bli en överraskning i mina händer"

Vad i helvete menar han med det!!!?????

Nämde jag att den Är Neongrön och lyser som solen själv?! Där försvann mitt mysiga mörker..
-------------------------------------------------------------------------

Nåja nog om det, tillbaka till MIG. Jag skulle ju hitta en jacka igår hade jag tänkt, vilket jag INTE gjorde.
Mobilia är en miss att åka till när man ska hitta shyssta jackor.
Jag var bara inne på H&M och Vero Moda och chockades över vilket utbud de hade, de hade redan börjat förbereda sig inför vintern med tjocka jackor i ylle och ull.
Nej tack! jag letar efter något tunnt som man möjligtvis kan få plats med en tjockare kofta under.
Jag får kika vidare helt enkelt.

Men tro inte att jag gick därifrån tomhänt! Det är mig vi pratar om, jag fick med mig en "Über vas" från Lagerhaus, en snygg chockrosa gigantisk glasvas, den är läcker som få (Lovar att ta en bild) och en mugg till våra tandborstar(Av allt i hela butiken så kommer jag därifrån med en mugg??!) Väl där inne så berättar jag för A att jag vill möblera om och att jag tyckt att vårt arrangemang "so far" är rätt rörigt och han tyckte samma!!

Dagens fråga blir då: Varför har vi tyckt det så länge utan att någon av oss yttrat något?

Igår är vi kom hem så var vi glada i Hågen och redo att förändra vår lägenhet till det bättre.
Vi tog papper och penna och gick runt i varje rum, där kollade vi på hur vi ville ha det och bestämde oss även för vilka möbler vi skulle sälja. Vi skissade på hur vi skulle ha det efteråt och det är en klar förbättring!!
Vi var båda helt hypade igår när vi gick till sängs och vi pratade om vad vi skulle köpa och hur vi skulle möblera om.

Jag insåg direkt att jag Älskar att A är lika shopping galen som jag är!!!

Så vi fick ihop en hel lista av saker som vi kan göra oss av med. =)

* Svart låg skänk (ÄRVE GODS)
* Vit soffa med Rotting ram (Härliga Hem, tror jag)
* Bord Lack i björk med förvarings skiva (IKEA)
* Två Bordslampor lampor som är importerade från Vietnam
* En förvaringslåda i flätad trä (Inspira)
* STOR fotölj med tillhörande STOR fotpall (Någon designer på davids hall)
* Soffa i vinröd Mocca
* Två Stora fotöljer i vinrött (Ni vet sådanna Joey & Chandler har i vänner)
* Mediaförvaring i Ek (IKEA)
* Gardiner
* Blandad Konst
* En rund Pidestal i Ek (Fått av A's Bror)

DET var nog alles?? En hel del tycker jag och det så skönt att bli av med allting.
Jag tror vi alla behöver göra en riktig rensning då och då!

Så nu ska man bara ta bilder på allting och lägga ut på nätet.
Där finns kanske en lycklig själ som tycker om våra saker, vi gör ju det :)

Och blir vi inte av med det så får Sopstationen, Myrorna eller Lions komma och hämta det som blir över =)

Så i helgen, förutom att vi kommer sitta hundvakt till Micke & Molly Lör-sön så ska vi åka ut till mina föräldrar och hämta ångtvätten. 
Nu kanske ni tycker att det låter som värsta industrimaskinen men så är inte fallet, det är en Liten dammsugare som man fyller med vatten och sen får den stå och puttra ett litet tag så det blir varmt och sedan är det klart att köra. 
Det verkar rätt enkelt men vi får väl se, klarar min pappa av det så är det nog inga problem haha! 

Det kan nog uppskattas av köpare att få tvättade saker, inte ofta man kan skryta med att Soffan nyligen är ångtvättad.
Det kanske man ska skriva i Annonsen??

Nåväl, nu har jag skrivit en hel novell och jag förstår om ni inte orkat läsa igenom hela, men har ni kommit ända hit så ska ni verkligen ha cred för det.

Tummen upp tjejer!!
image426

Shit vilken Sjuk tumme!!
Den har jag spelat mycket Nintendo med kan jag lova!

// Dramaqueen

Mina Sandror

I mitt liv så finns det Tre personer vid namn sandra, jag har ganska nära kontakt med sammtliga av de tre vilket medför lite problem när jag pratar om dem.

Pratar jag med pojkvännen så förstår han ALDRIG vem jag menar och ibland har det blivit missförstånd när jag sagt att jag är hos "Sandra" och han trott att jag varit hos en annan "Sandra" än den jag var hos egentligen, Förstår ni?
Hänger ni med?

Därför har jag fått ge dem lite söta smeknamn när jag och pojkvän pratar med varandra

Mäklar Sandra- Är sandra som pluggar till märklare, enkelt Och förståeligt

Sandra Motte- Detta är pojkvännens namn på Sandra De La Motte(Motte utalas med ett stumt E men pojkvännen säger alltid MOTTE som det låter)

Sandra Jobb- det säger också sig själv va? att jag jobbar ihop med henne.. en relativt ny tillkomst till min vännerlista men dock så uppskattad för det. På lördag har hon bjudit med mig på shoppingrunda och en öl på kvällen men vi får se hur det blir med det för jag har nog redan planer på HBG festivalen med en annan Sandra (Sandra Motte).

Jag har ett sådant galet shopping begär just nu så att skulle jag med ut på en shoppingrunda så skulle jag med säkerhet komma hem med miljontals fina saker i påsar och ett stor minustreck på mitt konto...


Blev ingen shopping

Det blev ingen shopping igår, Andreas kom och hämtade mig i mjukisbrallor och jag vägrar gå runt med en man som ser ut som om han VÄLJER att gå runt så offentligt, nej tack!

Så idag ska det bli av istället, då lär han förmodligen ha på sig sin uniform men den är bättre än hans spygröna mjukisbyxor!

Så idag mina vänner så kanske jag kommer få köpa en jacka! wiihoo men jag ränkar med mycket folk, folk har fått lön och då blir folk hysteriska. Shopping hysterin utbryter, vi får se om jag pallar trycket haha.

Jag får välkommna ännu en "medlem" till min lilla skara läsare av min "lösenordsskyddade Blogg" Louise som bara inte kan få nog av min "crazy lifestyle"

haha nåja skämt åsido, you are sooo welcome!

Typisk Restaurang

Vi var inne på en "riktig" amerikansk diner. Johnny Rockets heter den. Varje gång en speciell låt sätts på så måste personalen släppa vad de har för händer oh dansa, självklart har de bestämda dans moves också, det var roligt att se eftersom man sett det på filmer tidigare.
Monica i vänner gjorde ju samma sak fast där ställde de sig på bardisken och dansade till YMCA, kommer ni ihåg?

image423

image424

image425

Hollywood

blandade bilder från Hollywood! En gigantisk galleria men inte med så många butiker, kändes mest som långa gånger för att komma någonstans. =)

image407

Al Capitan- biograf
image408

A ser laddad ut
image409

En lång väg som gick igenom hela berättelsen där kändisar berättade om hur de hamnade i showbizzen
image410

Och där ligger en superkändis wannabe- ME!!!
image411

Slut på det roliga, dax att komma tillbaka till verkligheten
image412

Gallerian
image413

image414

image415

image416

Cops!!
image417

image418


image419

image420

Gallerian igen, ser ni den där slingriga saken som är i asfalten? med rött och svart? den går runt fontänen i mitten? det är där man kan läsa om olika kändisars berättelser.
image421

Man ser vägen tydligare på denna bilden "The road to hollywood"
image422

Älska smycken!

Jag älskar verkligen smycken! jag älskar att använda accessoarer men jag köper inte så mycket, och jag tror jag kommit på anledningen.

Jag använder bara smycket någon enstaka gång och sedan är jag trött på det, det händer mig ofta.
Jag har bara ett fåtal smycken som jag verkligen använder ofta och det är smycken som är speciella.
Smycken som säger något eller som jag fått i något speciellt sammanhang.
ELLER smycken som håller, materialet går inte sönder, färgen flagnar inte av som med billigt H&M tjaffs och man blir inte lila eller grön runt hela halsen när man haft en kjedja på sig en hel dag.

Jag har nyligen hittat ett armband, ett galet snyggt armband som jag bara måste ha! det är enkelt men det är precis mig! Det är platta träpärlor som verkar vara i ett ganska billigt material, det är en tunn elastisk lina som håller ihop hela tjohejset och därimellan sitter det som attraherar mig, en metallplatta där det står Edblad & Co, det kostar typ 250-295:- bara för den metallplattan men jag vet att jag snart kommer stå där med 300:- i handen och be om just det där armbandet... typiskt mig...

Det är från Butik Fredrik På Davidshall.. Snälla någon kan väl gå dit och köpa det innan mig så jag slipper köpa det? Då kan jag bara gå hem och vara besviken över att jag inte fick köpa det MEN jag är i.a.f 300:- rikare än vad jag skulle varit om jag köpt det

 

Regn, Regn, Regn....

Idag verkar det inte bli en fullt underbar dag! Det har varit taskigt väder sedan jag gick hemifrån imorse! Och nu regnar det konstant, även om det är små regndroppar så är det i.a.f regn och termometern visar på 15!

Vad ska detta betyda?? brrr, jag tror jag går hem och lägger mig igen i min säng! Den är tacksam och varm! precis vad jag behöver just nu.

Jag insåg nyss en sak, jag behöver en jacka. En övergångsjacka från sommar till höst och nu när det regnar så har jag inte så mycket att vända mig till, mest vinterjackor och några kappor. men jag skulle vilja ha en trenchcoat! en snygg sådan såklart.
Det är bara Mobilia som har öppet efter jag slutat idag 18:10 så jag får kila dit.
Men hur bra är utbudet där egentligen? Hmmm där finns H&M som jag i smyg hatar eftersom de har så sjabbig kvalitet, Veromoda som har bra kläder men oftast korta jackor, Camilla som jag har placerat i kärringklass och sedan så finns där nog inte så mycket mer. JC finns men jag tycker inte de har den klassiska stilen som jag vill ha när jag letar efter jacka.. nåja strunt samma vi får se vad jag hittar, annars kommer jag säkert hitta något annat, som typ ett par skor eller en väska =P

Nej jag ska hålla i mina pengar, det har jag lovat mig själv.

Typ något sådant gillar jag, JAG vet att det inte är en trenchcoat men den är grymmt snygg ändå!
Med en tunn svart polotröja under och ett par snygga skinnhandskar, stuprörsjeans svarta, ja det hade varit "To die for"
image404

Sopstationen

Vår förra hyresgäst som bodde i vår lägenhet var en rätt falsk sådan, hon hade "glömt" sina nycklar till vindsförådet men garanterade att där var städat och bra, så hon skulle lämna de nycklarna i brevinkastet hos oss en annan dag, vilket hon gjorde.
Det vi fock inte förväntade oss var att hon ljög, fetljög oss rakt upp i ansiktet!!

Där var inte städat där stod gammal saker som hennes barn hade haft när de var bebisar och äckliga kartonger där det ligger gammla långkalsonger och underkläder i *kräker*. även gammal möbler står kvar där uppe.

Vi ringde till vår totalt värdelösa hyresförvaltare och förklarade att detta är ingenting vi tänker ansvara för och att vi inte tänker flytta det heller. Då fick vi till svar att vi kanske kunde få en container där vi kunde slänga sakerna i och det kunde vi gå med på men tror du vi har fått det? nej! No Way José!!

och nu när Akelius tydligen köpt hela vår fastighet så undrar jag hur det kommer gå då, de kommer kanske kräva att vi själv städar ur det och betalar för flytt själv, det är sjukt ju!!!?? då får jag skänka hennes äckliga saker till Lions eller något, de var tydligen för vidriga för att hon ens skulle ta med sig dem!

Hämtar Lions?? Jag vet att Sopstationen hämtar men jag vet inte om de tar kläder, jag orkar inte konka runt på hennes äckliga skit!!!

Ohh jag blir stressad av att tänka på det, jag borde nog ringa dem?!


Sälja, Sälja!

Nu är jag så less på skiten hemma, vi har så mycket grejer som vi bara MÅSTE bli av med, verkligen!
DET är jätte bra saker och det gör ont i mig att behöva sälja MEN vi behöver mer plats.

Jag har rensat min garderob och jag skäms över hur mycket skor och väskor jag sammlat på mig sedan bara ett år tilbaka, vi pratar ett 50 tal nya väskor & skor. de flesta ligger inpackade i kartonger eller plastförpackningarna som jag köpte dem i, det är skrämmande!
Jag har lovat att spara en del till sandra, hon ville inte att jag skulle slänga något innan hon tittat på det

Sedan har vi all heminrednings tjohejs som man bara "måste" ha när man är ute och shoppar och som sedan ställs i garderoben tills man hittar en plats för den, dåligt!

Så det är dax för en riktig utrensning! Bara av att tänka på det gör mig varm i hela kroppen! Att få bli av med lite saker och kanske få en slant??

Jag har ingen ork för att sitta på tradera och buda ut mina fina saker så det får bli en klumpannons på Blocket!
Har lovat mig själv att annonsen ska ligga ute till helgen, så jag får väl sätta fart??

Sandra, Kom hem till mig och titta på sakerna så du kan bli några accessoarer rikare :D

Grillning i Slottstaden

Vi träffade Sandra & Christian i lördags och grillade lite, det var jätte roligt, verkligen sjukt kul! jag hade träningsverk i magen efter allt skrattande haha.
Vi brölade så pass mycket ute på gården att folk fick stänga sina fönster!!
Varmt väder och uppehåll hela tiden vilket var skönt för söndagen medförde ju en och annan skur =P

A tjatade på mig hela dagen om att vi skulle åka till sjöbomarknad istället för att vi skulle sitta och grilla, han tyckte det hade varit roligare. Men när vi kom hem på kvällen så sa han
- Vi har så sjukt kul tillsammans detta var bättre än att gå på en marknad och tappa bort varandra kanske..

Så även om vi skulle tappat bort varandra eller ej(Vilket jag inte tror, hur gammla är vi, 5 år??) så tror jag detta var mysigare.

Allmänt trötta killar som väntar på mat
image396

Vi var oxå hungriga!!


image397

Efter maten så vi fick roa oss med att blanda drinkar och käka vattenmelon
Här sitter antagligen Christian och klagar på att vi köpt "falsk" Sprite-läsk (Han tyckte det var brutalt gjort av oss) Plus att han gärna ville tillägga att det finns folk som Faktiskt gör falska brynjor (eller vad det nu heter) och att hans kompis minsann köpte en äkta och den kostade 10.000:- (Men seriöst? vilken man i sin rätta ålder köper en metall-brynja??)

image399

image400

image402

image403






Till Sandra

Ett helt inlägg helt ämnat åt dig!

Eftersom du har det enda lösenordet så ska det ju såklart hyllas!!

Tack för i lördags det var JÄTTE roligt, ingen överdrift alls utan det var sjukt kul.

Vi skrattade och hade roligt och maten var god, hur svårt är det att grilla korv egentligen?

När jag fick det där smset från Jennie så ville jag bara att det skulle vara du och jag, för då hade vi kunnat åka ner till lilla torg och ta några drinkar. Fast å andra sidan, jag hade inte velat sitta där med ruffsigt här och en stor halvskabbig kofta! nej tack.

Så du kanske åker till borås i helgen, trevligt!! är det inte där Ellos tjohejset ligger? jag hade velat åka dit och shoppa =)

Jag kommer kanske lägga in någon bild från i lördags, typ den med du, jag & kycklingfileérna hihi, där är inga "påsar" med på den bilden tror jag =)

Jag får sätta igång att sätta upp fler bilder från usa resan också! LAT!!! gruvligt lat!!

Hur går det med ringormen förästen? hoppas det går bra och hoppas inte att "dörrhandtaget" gjort ifrån sig en annan färg??

Jag tänkte på det innan att jag vill ut och shoppa med dig! handla lite nya höstkläder och sådär, jag har hittat en super snygg kappa på ellos som jag vill beställa! de har verkligen snyggat till sig där borta :)

Vi tänkte åka till HBG-Festivalen på lördag så är du hemma hade du gärna fått följa med, det verkade som om C skulle göra något på egen hand.

Nåja allt detta på jobba är SÅ jobbigt, jag ville inte komma hit imorse, jag hoppas verkligen på det där jobbet där de sa att jag var högaktuell!! Det är så överdrivet och löjligt!  hon sitter ju och säger att hon har ett "CP" som ringer in och att Efva är helt störd i huvudet, borde inte jag reagera då?
Nåja jag kan inte riktigt förstå hru allt detta kunde hända, men vad ska jag göra??

Nu ska jag in på ams och kolla om där är något kul, förmodligen så är där inget som vanligt...

kram på dig så hörs vi sen!

Vi får se hur det går

Jag får be om ursäkt för mitt arga inlägg igår!
Det var onödigt att skriva det på en blogg som allmänheten har tillgång till men jag var ARG och min blogg är ENDAST för att ventilera mig själv!

Jag kan absolut hålla med om att det var en onödig kommentar av mig att yttra i växeln men jag står för vad jag sagt även om jag tycker det är onödigt.

Nu när det blivit så stort tjohejs kring det så skulle jag vilja ta tillbaka det, just för att det var onödigt. väldigt onödigt! och jag hade kunnat bespara alla från mitt yttrande och från mina kommentarer.

Men jag står för vad jag skrev där och inlägget kommer få ligga kvar om inte sidan stängs ner såklart.
Man kan få tycka att jag är smygrasse och man kan få tycka det ena om det andra men jag har många utländska vänner och jag tycker absolut inte att jag är rasist på någon nivå, Jag var bara frustrerad över att jag inte förstod vad han sa och att han inte förstod vad jag sa. Dagligen arbetar jag med invandrare och jag gnäller inte då eller ens yttrar mig om något. det var ett okontrollerat utbrott och ett väldigt onödigt sådan!
Jag skriver inte för att övetyga andra utan som vanligt så skriver jag för att jag vill ventilera mig själv och hela anledningen till att jag har denna bloggen är just för att få ventilera mig själv.
Därför skriver jag aldrig ut namn på var jag jobbar eller vem jag jobbar ihop med.. om det skulle vara till någon som helst hjälp??

Nåja bloggen blir väl lösenordsskyddad eller så blir den borttagen helt, vi får helt enkelt vänta och se

Spelar ingen roll om jag ber om ursäkt eller ej, gjort är gjort och nu får jag stå mitt kasst.

Jag har bett om ursäkt och även om jag var alldeles för ivrig i mitt tidigare inlägg så menar jag min ursäkt.

Jag är ingen ängel
Jag är inget helgon
och ibland är jag helt enkelt ingen trevlig person så är det tyvärr och när jag säger det så menar jag det verkligen.

Som sagt, vi får se vad som händer!

Hollywood Walk Of Fame

Hollywood walk of fame börjar precis där Vine St Korsar Hollywood blvd. Det vi märkte var att ju längre bort från smeten man kom desto fler okända namn hittade vi, på hela gatan där vi gick så hittade vi bara ett enda känt namn "Dean Martin" och ju längre bort man kom från "smeten" desto skitigare blev "stjärnorna". Det är likadanat i Hela Hollywood, ju längre bort du kommer från "entertainment district" desto skitigare blir det, det märks tydligt

Detta är Walk Of Fame i "Smeten" Allting är rent och fint! Hollywood Highlands
Titta på limmon som står till vänster

image387

image388

image390

Och såhär ser det ut i de "mindre fina" kvarteren ut
image391

image392

image393

Och två stjärnor från highlands och hörnan mellan Vine st & Hollywood Blvd
image394

image395


Taco Bell

Självklart så provade man alla möjliga snabbmatskjedjor när vi var där, alla som man hört talas om men aldirg provat, typ KFC, Taco Bell, Dennys m.fl....
På Taco bell fick man en Super stor läsk till ett vanligt meal, där var det verkligen snack om ett "super size me" meal utan att man betalar extra, ja jäklar vad mycket mat man fick! och det passade oss bra, den dagen hade vi promenerat genom nästan hela Hollywood blvd så vi var hungriga som vargar!!

Jag posar glatt med min Mouintan Dew läsk*über gott*

image386

Hotell Stopp nummer 1

Vagabond inn! en mycket bra hotell, eller snarare inn.
Stora rum men som vanligt i nästan alla byggnader så papperstunna väggar, spelade ingen roll om vi så bodde i ett riktigt fint hotell som i las vegas eller san diego så kunde man höra tv från andra rummet, man kunde höra dreas diskussioner, så ska ni till usa TA MED ÖRONPROPPAR, det kommer ni vara glada att ni gjorde!
you will need it!!

Det vi la märke till var deras ytte pytte små badkar, förmodligen billigare än ett riktigt badkar eller dusch, för bada det kunde man bara om man ville bada benen för sen tog det stopp, sen hade vattnet runnit över =) men det är nog inte meningen att man ska bada där i :)

Vasken var ute i rummet och inte inne på toaletten vilket också medförde ett visst störningsmoment för om ens partner går upp mitt i natten för att gå på toa och sen ska tvätta sina händer och sätter på kranen på full fräs så låter det rättmycket och väcker lätt en björn som sover =P

Airconditionen var riktigt bra, man satte den på high cold så tog det inte mer än någon minut så var hela rummet iskallt och det var dax att ta på sig filten, mycket nöjd med den då det var rätt varmt ute på dagarna!

image381

image382

image383

image384

Ser ni? badkaret är inte mer än 2 äpplen hög
image385


Bauhaus fast på amerikanska

Bauhaus fast på amerikanska kan man helt klart kalla det för, samma koncept, likadana prisskyltar och informations skyltar, likadana hyllor, samma färger Ja allting var likadant.. fast det heter The home Depot istället för Bauhaus...

image380

Skitiga Hollywood

Även om Hollywood har sin charm och sin lyster så är det utan tvekan skitigt, smoggigt och trasigt, fina byggnader bryts av med trasiga gator, fasader och sunkiga butiker.. Jag tycker om Hollywood, det gör jag verkligen men jag är så tacksam över att jag INTE bor där!

Utanför Vårt Hotell.
image373
Hollywood Skylten!!

image375

Bild Från Sunset Blvd, glömt vilken gata, precis vid ett fik där vi fick världens godaste kaffe!
image377

Sunset Blvd, mycket bilar och som vanligt inget folk, man är en loser om man går.. vi var riktiga losers, vi fick konstant i två veckor hehe
image378

Jag är så glad att jag inte kör bil! tänk så hamnar man i fel fil!? och de otroligt långa köerna! nej tack =)

image379

New Zealand Air..

Vi flög med New Zealand Air till Los Angeles, Ett mycket bra val! Flygresan i sig är dryg och stolarna är galet obekväma efter ett tag(Såklart) men det var helt klart värt det, vi fick obegränsat med vin, läsk, vatten och en del sprit såsom gin & Tonic och Bloody mary m.fl.
Maten var väldigt bra, varm mat som är anpassad efter långa flygningar, energi, mättande o.s.v. riktigt bra!

På vägen hem fick vi både kvällsmat och frukost, känndes dumt att äta frukost när man varit uppe i 16 timmar redan, men det gick fint. Allting var jätte gott och väldigt bra service under hela flygningen, trots att man klättrade på väggarna mot slutet, och det kändes som om vi aldrig skulle komma fram!

Underhållningen på flyget var verkligen stor, på våra små 8" skärmar så tittade vi på diverse filmer och serier allt från CSI till the simpsons. En del "nyare" filmer såsom blades of glory, blood diamond, the departed och många fler kunde man också välja, ett helt musik bibliotek fanns också och tiotalet klassiska filmer såsom american beauty och fight club... ja där fanns helt enkelt mycket att välja på!!

image367

image368'
image369

Här var vi Halvägs På Vår resa, bara 5 timmar kvar!!!
image370

Det var super kallt ute när vi flög över Grönland, och tittar man  genom molnen så ser man all isen på havet! jag vill till Grönland det hade varit spännande!!! undrar vad det kostar?? jag ska kolla...
image371

image372

London, Långa Vägar

När vi flög in över London med SAS så var jag tvungen att ta bilder, jag tycker att allting är så vackert från ovan, även om allting ser ut som ett förstorat chip av något slag så tycker jag det är vackert.

Och man kunde se hur de tölparna körde på fel sida av vägen, det var roande (Jupp, jag är otroligt lättroad)

På tal om london så måste jag säga att de personer vi stötte på där (Förutom markpersonalen inna i terminalen) var OTROLIGT otrevliga!!! Inne på en pu när vi frågade efter menyn så fick vi den praktiskt taget slängd mot oss, när vi skulle beställa så frågade servitrisen med världens otrevligaste stämma"Vad vill ni ha?"
Det är svårt att förklara, men efter att ha blivit så otroligt väl bemött i USA så var det som en chock och med ens så visste vi att vi var i Europa igen, eller i.a.f  snart i skandinavien.

Oavsett vilket så är london vackert från Ovan.

image364

image365

image366

Säkerhetskontrollen i Köpenhamn

Den dagen vi skulle flyga till USA så flög vi från CPH (Kastrup) vilket fungerar fint för oss, istället för att ta oss uppåt landet när vi bara har 30minuter till DK. I vilket fall som helst så gick allting bra, vi checkade in själva via deras datorer och sedan gick vi mot säkerhetskontrollen, jag visste att jag hade en stor flaska vatten i min väska och tänkte på att jag skulle slänga den innan vi gick genom säkerhetskontrollen. Självklart så glömde jag min vattenflska och passerade säkerhetskontrollen utan några som helst hinder, när jag sätter mig i vänthallen öppnar jag min handväska och till min fasa så ser jag flaskan som ligger där i. Det hade ju kunnat vara bensin eller tändvätska för allt vad de vet!!!!!
Vi blev livrädda och självklart kom tanken upp
"Om vi kan få med oss en liter vatten utan att de reagerar på röntgenbilderna, tänk då vad andra kan få med sig!!!???
image362

image363

Till något helt annat:
 Vi har fått två nya tjejer på jobb, verkar vara riktigt trevliga töser.
Jag har mest pratat med den ena än så länge och hon verkar vara toppen, ett år yngre än mig.

Och vad är oddsen på att vi ska få in en tjej med samma namn som mig? 

För lite Sömn för en Tisdag

Jag passar min mosters lägenhet, eller snarare katter så jag sov där igår för att hålla dem små liven vid liv.
pojkvän sov också där och min moster har ingen dörr till sitt sovrum utan hon har ett sådand draperi med massa prasslande pärlor och mer aktiva katter får man leta efter, jag kunde inte sova eftersom det skulle springas, jamas och bökas. vad är det för katt som har fettisch på persienner?? ni vet sådanna som sitter UTANPÅ fönstret, det var tydligen latjo lajbans att sitta och dra med tassarna på dem hela natten, vid 3 imorse fick jag nog av andreas kvidande och stönande som ständigt väckte mig(Kan inte han sova kan han väl åtminstonne hålla flabben!!??)
jag fräste åt honom att han kunde stänga ut katterna på balkongen om det skulle vara så (Min moster har inglasad balkong och det var ju inte direkt kallt, det nappade han på eftersom han också uppskattar sömn...

Sedan låg jag kvar i sängen resten av tiden och stressade över att jag skulle somna så jag fick någon timmes sömn, självklart började jag 7 idag också, passande och bra!

Ja jag är kinkig idag, p.g.a sömnförlust.... men jag ska sova från 15:30 när jag slutar idag, sådeså....

Jo det ska jag visst det.. så tyst

Hemma Igen!

Nu är det måndag vilket betyder "back to Work", jag är fortfarande jetlaggad och tydligen så kan man vara det upp till en vecka, hoppas det ger med sig snart!

Jag är full av intryck och har svårt att komma tillbaka till verkligheten, vi har gjort så mycket och upplevt så mycket!

Jag har skrivit dagbok under hela tiden vilket jag inte gjort om inte pojkvännens mamma gett mig en, det är jag riktigt glad över för det är lätt man glömmer allt det små när man är iväg på så mycket!

En vecka till skulle inte skada men så säger man nästan alltid!

Grand canyon var helt otroligt vackert! det spelar ingen roll hur många bilder och filmsekvenser man sett innan man åker dit, man kan omöjligt uppskatta det på samma sätt som när man är där, jag fick tårar i ögonen, visst kanske lite fjolligt men det var så vackert och jag blev så berörd av hela omgivningen, tystnaden, färgerna.. allt...*suck*... underbart!

Los Angeles- Hollywood, Skitigt, otroligt skitigt en besvikelse i sig, tills vi kom till Hollywood Highlands i kärnan med Chinese Theatre, Kodak Theatre, walk of fame och allt det där, där var det så skinande så!! allt gnistrade och det stod folk och putsade stjärnorna. Walk of fame sträcker sig långt, flera kvarter och ju längre bort du kommer desto skitigare blir det och en del stjärnor på gatan är så nerkletade så man knappt kan se vad det står.. isch...

Los Angeles- downtown. där folk bara arbetar, på nätterna blir det en spökstad nästan på, vi hittade bara TVÅ små gallerior där det inte fanns mycket till shopping så vi blev brutalt besvikna, vi frågade även folk på gatan och de visste bara om dessa två pytte små galleriorna.

Las Vegas-The Stratosphere hotel Vegas är vackert med alla ljus som lyser på natten, alla hotell med teman är sååå coola men jag är glad att vi inte bodde på ett sådant, två dagar med samma tema sen hade man spytt, glad att vårt var utan tema. det var 50 grader där kan ni förstår? folk koppalsade runt omkring oss och ambulansen var på hotellet flera ggr, obehagligt men vi hade aircondition så vi fick ligga inne tills natten då det BARA var 37-42 grader. Det var tydligen rekord. alla nyheter handlade om folk som dött, djur som dött och att man absolut inte fick lov att gå ut! Vi skulle till New york hotel & Casino en kväll och kika lite, äta gott och bara gammbla lite, vi hade shoppat hela dagen så vi orkade inte gå dit, samma kväll går en man in och avlossar 16 skott rakt ner i folkmassan på casinot, obehgaligt vi skulle ju varit där!!!!! då blev man lite skakis och TÄNK OM!!!

San Diego- Gaslamp district Där är sååå vackert, så rent och så fint! påminner lite om Bo01 med dess fina byggnader, påminner även om gågatan med dess fina gammla hus, ujuj det var så vackert där! önskar vi hade fler dagar!! dit ska jag definitivt igen! där var mycket shopping och sen var vi på san diego zoo där vi gick i 6 timmar, aj aj benen och fötterna fick mycket stryk. Hela resan gick åt till att gå kändes det som! men det är ju nyttigt så what the hell! Där var MYCKET shopping, vi shoppade på Horton Plaza och jag var sååå lycklig! äntligen shopping på riktigt bra nivå!!!

Greyhound bus åkte vi med till sandiego och det var verkligen första och sista gången jag åkte med dem, airconditionen läckte i hela bussen så helöa anläggningen sprutade ut kallluft och jag fick sitta med droppandes kylvätska över hela mig i tre timmar, det var inte roligt och alla säten på bussen var likadana. kul! så i tre timmar satt vi och frös, jobbigt, plus att bussen var 1½h försenad från start!! nej tack säger jag bara!

Los Angeles- Venice Beach Även känt som "Freakshow beach" och med all rätt, jävlar mad mycket konstigt folk där var! förutom jobbiga säljare som praktiskt taget jagade oss (ja vi fick springa) så kom vår servitör utspringandes efter oss när vi ätit upp och förklarade att de bara får "one 100$ Paycheck" och att de lever för deras dricks så nästa gång kunde vi väl dricksa lite mer. Vi blev helt paffa och bara stod där "have a great day" sa han och sprang in igen, hur mycket ville han ha? vi dricksade ändå 40SEK och vi åt kanske för en 100SEK sammanlagt, det räcker gott och väl tycker jag, vilket jävla freakshow!!!



Skriver mer sen men det är lite blandat =)

Sista anhalten i USA

Da ar vi pa var sista anhalt innan hemresan, vi har precis checkat in pa vart hostelrum och kan med gladje saga att vi inte behover byta, visst det finns sakert hundratals med bedbugs och skit men detta rummet ar nastan lika stor som var lagenhet sa oss gar det ingen nod pa :D

imorgon aker vi hem till sverige igen! hur ar vadret.. blandat har jag hort, naja hoppas vi tar det fina vadret med oss hem, ska forsoka byta upp oss till 1a klass nar vi aker hem, fan jag behover ett sate som kan fallas hela vagen tillbaka!!!


alla bilder och tjfafs kommer senare nar vi landat hemma i trygga sverige,,

jag har inte gatt och blivit kandis som man hade kunnat hoppas(i.a.f jag) MEN jag har varit med i en utav usas storsta radiokanaler dar jag pratade om de svenska VS de amerikanska jarvagarna.. inte illa for en liten flicka!!!

nu ska vi ner pa venice beach, vi bor precis vid stranden! puss

Underbart!!!

vi ar i usa, rattare sagt, San Diego..... var langa resa tar snart slut och vi ar hundra tusentls intryck rikare!! super takigt att det tar slut nu, snart men vad ska man gora?

jag skriver om allting nar jag kommer hem for har finns det inte tid till nagot!!

vi har faktiskt kasst vader idag, fran att ga fran 50grader da folk kollapsade runt omkring oss i Las Vegas till dessa fjuttiga knappt 18 grader i San Diego ar markligt...


Vart ar min tjocktroja??