Toning & Taning

Idag ska jag Tona mitt Hår. INTE färga, det har min frisör avrådit mig starkt ifrån.
Jag kommer nog färga det sen ändå, but for now så funkar "tonings idén" bra!

Jag ska även dränka min kropp i brun utan sol, det är ju nyår på gång och man vill väl se fräsch ut?
Har min jätte söta klänning och att vara lite brun är väl aldrig fel?

Eftersom jag får sola & träna gratis på Sandras jobb, så kanske jag ska passa på att bränna Tudorna* (Riktigt skånskt uttal) lite till? Thanks honey, I love ya!

Den 8 Januari börjar träningen igen! denna gången har jag gått snäppet högre och bokat ännu en tid för min träning! ska bli så skönt! och men tanke på vilka otroliga resultat jag fick när jag tränade nu så ska jag såklart köra på dubbelt! och de dagar då andreas "tränar" så kan jag hänga på och även då få ett extra pass!!??
Hihi älskar andreas lilla rumpa! *grr*
har ni också något sådant på Era pojkvänner som ni tycker är sådär "ohh".
som när han går förbi så kan du lägga huvudet på sne och tråna lite sådär tyst? hihi

*Tudor = Tuttar

Spa-Helg

Den 5-7 Januari åker vi på en Spa-Helg i Göteborg med Andreas, Richard & Lilian. Andreas fick det i julklapp och eftersom det är ett dubbelrum så följer jag med där på ett hörn.
Mysigt! Andreas har inte råd med en spabehandling, men jag ska definitivt ha en! om jag inte har råd får jag helt enkelt ta den på kredit och betala den nästa månad hihi.
Eftersom både andreas och Jag är väldigt intreserade av all kunskap inom alla ämnen så ska vi gå på universeum och se vad de har att erbjuda. Vi går väl mest dit för att polisen och vägverket har en utställning där man får prova krocksimulatorn eller vad det nu var. Man kunde mäta sin krockvikt.
Vad betyder det egentligen? Mäta hur mycket man väger och sen se hur låg/hög hastighet du ska ha för att dö snabbast? märkligt... men intressant.
Kanske hinner vi denna gången gå lite på nordstan?

Jag ska bara bli omhändertagen! aahhh i cant wait!
Andreas mamma köpte ju en mängd oljor och liknande så jag får väl ge andreas lite massage och ta extra väl hand om honom om han inte har råd med en behandling. undrar hur det kommer gå om jag är helt lös i kroppen efter all knådning?

130983-128

Solarie Skräck

Har inte solat solarium mer än två ggr i hela mitt liv!
En gång med tess i ystad och nu denna gången med annika.
Jag kommer specifikt ihåg en gång då jag skulle vara duktig och gå till friskis och svettis och sola.
 det var billigt och jag skulle behålla min fina solbränna.
Jag gick in i det trånga rummet med solariumet. Satte mig på den lilla stolen och tittade på solariumet.
jag Stirrade och talade telekenetiskt med det:
Hör nu på mig! jag kommer lägga mig i dig! naken! Du kommer att brumma igång, Vilket är okej! Tror jag. jag är inte helt överens med att du kör en sådan rivstart! Jag tänker för allt i världen inte ligga i dig medans du startar upp! du får ta din tid och när du är redo smyger jag in! Så är det och så får det bli! Jag till och med vankade runt i rummet. Läste allt tänkbart material som fanns där inne och till min fasa så behövde man Sådanna små svarta pluppar man lägger på ögonen! Jag läste något om strålning och fortare än kvickt så var jag ute därifrån!!!
Whats The Deal med rivstarten egentligen!??!!! Den är fruktansvärd! första gången hade jag ingen aning utan la mig lugnt och fint i solariumet och väntade på att lamporna skulle tändas och steka mig! BBBRRRUUUMMMMM Fläktar, ljus, radio coh motorer kör igång för fullt och där ligger jag i en tub som mest kan beskrivas som en rymdfarkost!!!!! Fort som attan slängde jag upp locket och flydde mot dörren! Ska den verkligen göra så?
Kommer den explodera!?
Den Kommer Explodera!?
Efter ett tag utan förändningar så vågade jag mig fram igen.
Sakta kröp jag ner och drog ner "locket" igen.
Det var min första upplevelse med ett solarium

I Tisdags var mina andra upplevelse inom detta område.
Jag gick in i solariumet och hade i princip ingen aning om vad som skulle hända. Jag har pluttat i lite pengar utanför men tog för givet att där fanns en knapp där inne som man tryckte på när man var "Redo".
Jag började nogrannt rengöra glaset med rengöringen som säkert inte är annat än vatten =P?
Tog av mig mina kläder och inspekterade mig själv, Damn för den jävla julmaten! Rengjorde lite till och när jag står där som bäst, naken och böjd över solariumet så VVRRRUUMMMM så tänds hela schabraket och börjar knaka och smälla en massa! jag trycker mig upp mot dörren som en skrämd kanin.
Nu exploderar det!!!!
Jag kommer lägga mig och alla ljusrören kommer explodera i ryggen på mig!!!!!
Jag står och sneglar förbi mina fingrar (som jag håller framför ansiktet) ingen förändring, det ska nog låta så trots allt. Jag kryper försiktigt ner och när jag drar lite i locket så faller det med en bums över mig! jag blir livrädd skjuter upp locket och tittar sint på det med en blick som bara kan döda!
HUR VÅGAR DU!!??
ÄR du inte riktigt klok din drummel!!!!!
Jag lägger mig ner igen och ser hur jag blir instängd i den jäkla tuben!!!
Här ligger jag lämnad åt mitt öde!
Vem som helst (Som kan bryta sig in) kan komma in och sätta sig på solariumets tak och bara steka mig till döds.
Inte nog med att jag brände mina tuttar så hittade jag på/Av knappen för radion direkt när jag hoppade ur Solariumet och tiden var ute. Där låg jag dum som en fisk och nynnade för mig själv....


130983-127

Julfirande, Hysteri och Rea

Jag har ju tagit, vad som känns som ett sabbatsår från bloggen men som egentligen bara kan beskrivas som "julledighet". Nu tänker alla (som påpekat det) att jag "bara" bloggar på arbetstid! Ikke sa nicke! jag HAR internet hemma men jag väljer att hellre spendera min lediga tid under julen med nära och kära.. In Your Face!
För allas uppdatering så änker jag rabbla lite smått och gott från de dagar som jag inte skrivit något.

22/12(fredag): Min Lediga Dag, en tjuvstart på julen kan man väl säga? Dagen innan hade jag varit ute hos mina föräldrar och hjälpt till med den årliga traditionen (Klä gran med mera), En tradition som jag gärna inte bryter. Både jag och Andreas Sov över i bara och dagen efter (fredagen) så körde han mig in till stan igen. Julklappar skulle handlas och för Er som hört mig säga; -i år ska jag vara ute i god tid. ni kan glömma det, det finns inte ens på världskartan längre. jag är sent ute, som alltid. mina planeringar gick i stöpet, som alltid. Jag strosade igenom hela stan och sprang in i nästan varje butik. 13:30 hade jag bestämmt träff med Sussie. Jag skulle komma in till hennes butik och hälsa på. Jag hade köpt två julklappar. En till vovvarna (Pip-leksak såklart. Störig som jag är) och ett jätte fint ljus till Sussie. Sussie blev jätte glad och gav mig något från hennes butik, jätte kul hihi. Då frågade hon också om jag inte ville sälja mina smycken hos henne. hon har två glasmontrar som står tomma och om vi kunde komma överens om en liten procent till henne så kunde jag slänga ut mina smycken där. JÄTTE GLAD blev jag!! wiihoo så nu sitter man hemma och producerar till tusen (Om jag ska vara ärlig så har jag inte börjat ännu haha, jag får sätta fart).

23/12 (Lördag): "Lillejul" stod för dörren(BTW, lillejul är tydligen bara något vi har nere i skåne, resten av sverige har inte den blekaste!!! för att förklara närmre:
Lillejul- Julus lillidus, kom till skåne någon gång på 1700-talet från Danmark och av någon märklig anledning så spred det sig aldrig längre, det är dagen innan julafton, Familj och nära samlas inför den sista måltiden inför den största måltiden inför det nya året. Fattar ni? äsch såhär är det eftersom att vi ite firar jul ihop med våra respektive pojkvänner/Flickvänner så träffas vi och bara äter gott och myser och på julafton är det bara den "riktiga familjen" som räknas. Jag fick handlat de sista julklapparna och hade en ganska lugn dag...
Min stora syster var sjuk och vi sov i samma säng i mitt gammla rum, A Hostade och hade sig och varje gång man somnade in så hostade ho och vipps så var man vaken igen, efter ett tag gjorde hon det smarta beslutet att förflytt sig ur rummet in i tvrummet och till soffan.

24/12 (Söndagen) Julafton: Vi for upp ur våra varma sängar och började göra oss iordning klockan 12:00 (första året vi åker i tid) så bar det av till Höör och till mina morföräldrars hus. Som vanligt möts man av kärlek och ett sjuhelsikes julbord! Min Mormor är helt enkelt bäst och våga inte komma och säga något annat! mmmmmm.... momors köttbullar.... mmmmmm. Massor med julklappar och mängder av god mat senare så är vi hemma och alla är trötta, vi glor lite slött på film sen sover vi alla sött.

25/12 (Måndagen): Min syster och jag sov över hos föräldrarna tills måndagen, vi åkte hem tillsammans och bestämde oss för att gå en sväng på Rean dagen efter. Hela dagen åt jag överbliven julmat. Åt upp alla de kilo som jag förlorat.. kul kul =P

26/12 (Tisdagen): MELLANDAGSREAN!! A och jag for ut tidigt som attan och hängde på glaset till butikerna för att de skulle öppna. Jag ångrar inte att vi gjorde det för när alla trtta skåningar kommit upp och ut i trängseln så var vi redan klara och på väg hem i bilen igen. Jag spetsade alltså armbågarna för inget!! Bah!
A frågade om jag ville följa med hem och glo en film hos henne. självklart tackadejag ja och vi bunkrade upp med godis och annat onyttigt. Tittade på sex and the city snackade skit och kommenterade allt i filmen, såsom bara sytrar kan. när vi sett färdigt några avsnitt så bar det av till solariumet. Brände tuttarna!!! AJ!



Negativt Svar!

Jag var inte preggo. såbra då! hade varit alldeles för mycket att tänka på med tanke på allt annat. så då är det som jag trodde: jag har grym kropp som absorberar pillerna och kör på! great!

Ville bara att ni skulle vara uppdaterade! kisses!

En Bra Förtjänst

Jag tog med mina smycken på jobb idag.
(för er som inte vet så gör jag egna smycken).
Och som vanligt så gjorde jag en god förtjänst, som vanligt så fick jag också "skäll" för att jag är så billig.
(menar såklart priserna på mina smycken)
Jag försöker varje gång förklara att jag inte vill ha så mycket för arbetet, jag gör det för jag tycker det är skoj!
 Jag ska ta lite bilder så ska jag lägga upp det här så ni får se!

Kan säga att en del julklappar blev betalda och ävemn några hundralappar till annat skoj :)
En del har fått handla på kredit, tror folk uppskattar det?
I.o.m att vi jobbar på samma jobb så kan jag jaga skiten ur dem ifall de inte betalar!!!!!!!
Slänga saxar i ögonen perhaps?

130983-126

Vad Händer In The Hood!!!??

Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå mig på Britney!!

Jag tror inte ens jag kan sympatisera med henne! Såklart att hon får festa hur mycket hon vill hon är singel och ung!! go for it bitch!

MEN, och ett stort MEN. Se till att skaffa lite stil!! du har ju Cash så det borde inte vara omöjligt!? Vad är det för klänning? håret är flottigt och äckligt. Ja kom igen britt plira lite sådär sunkigt med ögonen oxå.!kläng på paris!! do it!

Man ser ju sjuk ut!
And Whats the deal with the pantyhose!? Varför ska man ha ett beklätt ben och ett naket ben!? örk!


130983-125

Olämpligt!

Jag har inte haft Mens på 36 Dagar nu! Mina p-piller som jag tar ska HELT och hållet ta bort min menstration. Det skulle ta ungefär 3 månader kanske mindre. det har gått EN månad. Dax att köpa ett grav-test bara för att kolla. Jag har alltid sett min Mens som en sorts säkerhet. att allting"funkar som det ska", den kommer regelbundet och att man inte har någon som gått i ide för 9 månader i en.

Jag tar för givet att det är min kropp som är grymmt anpassningsbar och redan har absorberat upp dessa piller och kör nu på som pillerna vill...... eller hur? Am I Right? Am I Right?! Or Am I Right!!?? Ja *pust*

Känner mig inte speciellt annorlunda. känner mig riktigt bra idag faktiskt!  hmm ja det är värt att kolla upp just in case!

Min Barnmorska (Som tvingade på mig dessa tabletter) sa att då kan jag ju köpa ett grav-test i månaden istället för en massa tamponger och grejer. Men käns inte det lite jobbigt? Att ständigt gå runt och undra om man är gravid? Då hade hon till svar att det är 99% säkerhet. Men jag som ofta har sån jäkla otur är med 100% säkerhet den 1% personen som det inte funkar på..

Happy Me! God jul din Palsternacka!!

Retliga Jag!

Igår så Klippte jag mig. Blev otroligt bra! som vanligt när lilian klipper mig! Vi körde bara på den vanliga klippningen i samma mönster. Hmm ska försöka mig på en förklaring:
Långsmalt nertill och väldigt uppklippt på toppen så det blir lite puffigt. en äkta rock frisyr alltså =)

Träffade Tessi på kvällen vi gick till vårat favvoställe i stan och käkade det vi alltid käkar. Där är i princip bara en massa män, det är en sportsbar. Önskar det vore lite uppdelat men maten där är så fruktansvärt god att man får härda ut!!
När vi satt där och åt berättade jag om den gången jag & karro var i Bulgarien (2005). Karro hade med sig en "BIG-ass resväska". ungefär som att hon skulle vara borta i en månad (vi var där i 2 veckor). När vi var på flygplatsen för att åka hem så stod det en dam och en gubbe bakom oss och glodde på väskan(
för ett ögonblick trodde jag att tantens ögon skulle trilla ut). Hon puffade till hennes man och mummlade något och pekade på väskan. Karro började känna sig illa till mods, väskan var så jäkla "BIG-assed" det är svårt att förklara.
Den är köpt i USA och det säger väl allt (Super Size Me)
Jag irriterad som jag var gick fram till tanten puffade till henne och viskade: Du får lov att känna på den om du vill.
Tanten blev illröd och jag stoltserade tillbaka til karro som låg på sin väska och skrattade!

Allt detta kom på tal när en av grabbarna inne på puben skulle gå på dass, han glodde ner i min urringning under hela gången. Tessan knuffade till mig och skrattade. Synd att man är så eftersmart för jag skulle sagt:
Ja det är en D-kupa......(irriterad i rösten)

*suck*. jaha nåja jag fick leva utan det. det måste varit något i köttet för vi blev som två små fnittriga tonåringar!!! När vi gick ut därifrån så stannade vi i dörren vi tittade båda på varandra och sa: ska vi?
haha vi gav varandra en puss och sen gick vi ut.
Där kan dom gubbarna sitta kvar och titta!

Pussar inte ni på Era bästa vänner?

Nyårslöften

Nu ska jag Dra lite Ångest Över Er Trogna läsare. Jag ska skriva Min Lista över Löften som jag har som avsikt att hålla ("hålla")

Nu Utmanar jag Följande att skriva sin lista med nyårslöften(som oxå har bloggar)
Sanni
Camilla (Miss Keep Your Distance)
MsMe
Sandra
Miia

Kom ihåg tjejer 10-punkter lång tack! vi ska väl försöka kämpa ;)

1) Börja Träna Två ggr i veckan (redan Köpt Träningskort)
2) Städa oftare (Storstädning, ugnen, kylskåpet, under badkaret m.m)
3) Träffa mina vänner oftare än vad jag gör idag
4) Sluta käka så mycket sötsaker (Redan blivit duktig på det)
5) Försöka att inte ta så allvarligt på allt
6) Lära mig säga NEJ!!!!!! (Den viktigaste)
7) Sluta Förstätta mig i situationer där jag själv blir lidande till slut
8) Laga mer mat hemma (nyttigare & billigare än att äta ute)
9) Unna mig själv mer njutning (Av alla dess slag)
10) Planera dina dagar bättre (Både du och din omgivning tjänar på det)

Känner inte alla så? okej förutom "miss perfect".
Erkänn att ni kan känna igen Er på MINST en av punkterna!!??

Julklappar!

Igår träffade jag Sanni för att byta julklappar och snacka lite skit. Jag vill ju såklart Se hennes reaktion när hon öppnar mitt. Jag var inte helt säker på hennes smak men köpte något som JAG ville att hon skulle ha, något som jag tyckt om att få. och oftast är mina vänne rlite som mig så det burkar gå bra hihi.
Hon öppnade och blev jätte glad! så skönt. efter bara några sakunder (ivrig som jag är) så ville jag såklart öppna mitt. Lite Motstånd från hennes sida så slet jag upp pappret. Självklart öppnade jag i fel ordning (lätt för mig att veta när ingen säger något *blink blink*) Jag fick upp en doftolja(som doftade underbart). jag fattade då direkt att det var en "olje-doft lampa" slet upp pappret på det större packetet och mycket riktigt där låg en oljelampa i. Det var en Kinesisk Drakeoch på hans stora vingar balanserade han en stor glasskål där man häller oljan i. Eftersom vi har lite asiatiskt stuk på våra saker hemma så skulle den passa super bra in.
Vi båda skrattade och skämtade om den, sandra skämdes för hon tyckte hon hade gjort så illa ifrån sig!
jag tyckte om den jätte mycket Sandra!
När vi märkte att den var i plast så skrattade vi ännu mer.

Det var ett kort och intensivt besök, de har en jätte söt lägenhet och vi pratade om några av de sjuka saker som hänt där som bäst ska lämnas oskrivna! hihi

Gotta By some Cheese "griere" elle rhur det stavas det är den godaste osten som finns!! mums!!

Lite Gnäll såhär på morgonen

Jag bara måste. kom inte och säg:
men om du nu hatar det så mycket varför tackade du nej till jobbet du blev erbjuden??
Till er säger jag bara håll tyst! om ni tycker så, så har ni tydligen inte den blekaste om varför jag sa nej så "shut it".

I veckan hade jag köpt några burkar Chai tea på Espresso House, jag tog med det till jobb och tänkte skicka ut ett litet sött mail om tt ifall där var någon som ville ha en "chai latte" så kunde jag blanda till det på min pause. Min Chef kommer fram till mig och säger, inte frågar utan säger. DU får sitta i receptionen idag igen. Missförstå mig rätt, det är inte givande att sitta där MINST på eftermiddagen då Jag ska sitta där.
Va? suckar jag
Igen? jag satt där i måndags plus att jag satt där i tisdags och att jag får sitta där idag igen?
Ja men frida känner sig inte säker.
Jaha men jag satt ju med upplärningen igår i två timmar, plus att paulina satt med henne från 09:40-11:45
när jag skulle lära mig det så fick jag knappt 30minuter!!!! (Förstår ni att jag är trött, tjaffsar aldrig sådär annars)

Det slutar såklart med att jag ändå sitter där, jag säger okej.
Det värsta är nog att man inte ens får ett tack, man får inte ett skit tillbaka.
Det är väl ovanligt att man får något tillbaka? Men jag ger ALLTID cred om jag tycker någon gör bra ifrån sig på jobb, jag vet att JAG alltid vill veta om jag gör bra ifrån mig, ett igenkännande av mina prestationer. Antar att samma gäller för mina arbetskamrater??
När Min Chef Blev just chef så sa jag ofta att jag tycker hon sköter det bra! mycket bra och sa alltid till henne att skita i de skitstövlarna som sa att hon skulle "driva det åt helvete".
Vet ni vad? Screw it nu ska vi tala om något roligare!

Igår var vi på julkonsert med Andreas Familj.
Det var verkligen jätte vackert och jag grät, skrattade och trivdes.
 Många ggr fick jag rysningar p.g.a musiken och sången.
Jag gråter alltid när någon spelar fiol, som ett barn.
det är så vackert!
det trodde ni inte va? att jag uppskattade musik på det sättet? Bahh tji fick ni hihi.
Jag kan garantera att jag även där sänkte medelåldern till 75år!
Efter konserten så stod vi utanför och diskuterade vart vi skulle ta vägen, ganska krystat.
Vi hade tackat nej till att gå hem till oss för att vi inte orkat städa iordning, mest för att jag inte orkade att ha folk hemma.
Lilian & richard var inte sugna på att sätta sig på restaurang.
Maggan & lasse ville såklart ut och äta, de frågade om vi inte kunde sätta oss på en restaurang.
Richard sa Blankt nej för han skulle upp klockan 05:00 dagen efter.
Jag tackade nej med förklaringen att jag just nu har 384:- på mitt konto och det ska gå till min klippning.
Maggan tar som vanligt fram hundögonen och jag får bita mig i läppen för att inte vara naiv.
Det gick så långt att maggan kunde tänka sig att äta kebab eller falafel!! haha se på den.
Jag tror alla förslag av matintag dök upp.
det slutade med att andreas och jag gick hem (vi tog ett glas vin innan vi gick till konserten)
Men det är ju lätt för dem att säga att vi skulle äta något(klockan var runt halv nio) för dem var lediga dagen efter.
 hade jag varit ledig så hade jag kunnat tänka mig att dra ut och dansa till och med!

Julkort

Fick vårt första igår. det var från Sussie, Victor. micky & Molly. Jag är "plast mamma" åt Micky & Molly. två små underbara vovvar. Så när matte vill ha en lugn helg eller något så dumpar hon av de små liven hos mig och jag omfamnar dem med glädje!! sånna så sötnosar. ska lägga upp bild!

Jag har nu bestämmt mig att eftersom jag inte har så mycket Pli på mig själv som jag skulle vilja så ska jag se till att posta lite julkort via mail istället! gratis och så mycket snabbare! är det inte en metod som de flesta föredrar? Så känn dig speciell om du får ett för det är det inte alla som får. Och det är ENBART för att jag är så himla glömsk!! inte för att du INTE skulle förtjäna ett!!


Inköp igår

Jag köpte en jätte fin svart klänning igår. Jag hittade en liknande klänning på asos.com.
Min är svart och UTAN det glittriga bältet.
istället köpte jag ett brett rött lackskärp på Gina Tricot som jag tänkte ha i midjan.
Min konstruktion blev faktiskt riktigt bra.
till skillnad från min vanliga otur när jag tänker:
-ohh gud vad snyggt detta kommer bli!!.
När jag kommer hem så kikar jag i påsen och tänker:
-hur fan kunde jag köpa detta!!?? Vad tänkte jag med!?

Jag hoppas på att kunna ha denna klänningen till nyår också. man ska ju klä upp sig. bättre att klä upp sig än att klä "ner" sig... I Always Say!


Ja Tack!

Dave Navarro kostar ynka 70.000:- för att hyra in. så att hänga med honom på nyår hade inte varit helt fel. skulle frågat ut honom totalt om vad som händer i mina nya favorit serie supernova.  ´Få lite inside scoop om carmen skulle inte vara helt fel heller. Så ska vi starta en "fun raiser" och spara ihop till honom tjejer?

om inte det skulle locka så kan man alltid få hit K-Fed 84.000:- men då får du betala flygbiljett för 4 pers.
Om du hellre vill ha Steve-O. som hade varit min dröm om han inte varit så satans dyr! 136.000:- för en afton med sjukligheter.. im sure
Dyrast är dock Fergie hon vill ha hela 350.000:- för att komma hem till dig och skaka sina lurviga. då ska hon såklart även ha pröjs för 4 stycken biljetter för hon och hennes vänner.

130983-121

jag bara måste

Jag har tappat bort min kalender så jag får skriva ner här så jag håller koll och inte "dubbelbokar"
Inget viktigt ni behöver läsa men ni kommer säkert göra det ändå hihi.

Måndag: Åka och kika på lite nyårskläder (klänning)
Tisdag: Träffa Sanni Efter jobb och byta julklappar. 17:45 ska vi ses utanför konserthuset och gå på julkonsert med andreas familj.
Onsdag: Träffa Azadeh hemma hos mig 19:30.
Torsdag: Åka hem till päronen och hjälpa till med julutsmyckningen
Fredag: Förhoppningsvis åka iväg och klippa mig riktigt tidigt på morgonen. är ledig, Lön, handla julklppar.
Lördag: Lillejulafton. familjen med respektive ses och firar en "liten julafton" dan före dan hihi
Söndag:

Nu var det Gjort

Jag ringde precis till Marie, Min "to be boss" och tackade nej till jobbet, fan vad ont det gör i hjärtat nu.
vad ska jag göra? sitter ju på ett "dead end job" och kan verkligen inte avancera.
vem kan vara nöjd med detta? jo jag vet vilka, de äldre eller de som kanske inte tror så mycket om sig själva?
Jag kan med handen på hjärtat säga att minst tre stycken här söker nytt jobb. kul va? im not gonna tell....

It sucks.. hur länge kommer det dröja innan det är min tur?

Jag behöver en kram idag.. behöver den verkligen.

Blir bjuden på julkonsert med andreas familj imorgon, med tanke på hur jag mår (utöver jobb erbjudandet) så är jag inte alls speciellt sugen på det. Att Sen Anderas mamma bestämmde att vi skulle äta hemma hos oss efteråt gör inte saken bättre. jag fick stå uipp för mig själv och säga ifrån att jag faktiskt inte är sugen på att ha kalas hemma hos mig efteråt, jag mår inte bra och är antagligen trött eftersom jag ska upp 05:30 imogron. då sa hon att vi istället skulle göra varma mackor & att det bara skulle ta en liten stund. då fick jag åter igen säga nej tack, jag orkar inte det även om vi gör varma mackor så ska ALLA värma. vi har bara ett mackjärn och alla vill väl ha minst två var? och då är vi sex som ska värma och alla sex ska stå i köket och trängas.. nej tack jag vill komma hem duscha och dra täcket överhuvudet och invänta ny dag! SÅDESÅ

Minisemestern

Som ni vet så var jag i tyskland från torsdag till fredag. det var jag, Andreas och en mängd andra Medelåldern var 70år!!!! En riktig pensionärs resa!!! kul kul, när alla andr satt och nickade till under turens gång satt andreas och jag och sneglade på varandra och undrade vad fan vi gjorde här. Låt mig berätta om de olika karaktärerna:
*Tysken & Kåta Gunn: Tysken heter Dieter. Dieter och Gunn känner inte varandra men de blir placerade brevid varandra eftersom det är de enda platserna som finns kvar. De börjar prata, eller prata och prata de Klagar på ALLT. den första timmen går ut på att klaga på benutrymmet i bussen, det är förjävligt och hemskt att det är så litet. Efter varje mening Tysken säger så stönar gunn ut ett långt jjjjaaaa på riktigt bred skånska. har ni sett kvarteret skatan? det är där vi fick namnet ifrån. har ni inte sett kvarteret skatan så råder jag Er att se den! annars så går det ut på att klaga på ungdommen, hur feta vi är efter all mcdonalds mat, hur vi bara glor på tv och sitter framför datorn. hur vi slänger bort vårt liv och inte aktiverar oss. och det är minsann bara ungdommar som räker och drar på sig en massa kostnader. Jag hade god lust att vända mig i sätet berätta att jag minsann hå¨ller i gång. jag tränar tv ggr i veckan, jag träffar mina vänne roch min familj jag ä ständigt ute och flänger. jag äter hälsosam mat(ibland någon choklad boll hit och dit) och jag röker bannemig inte alls det!!!!!
*Clementinen & Apelsinen: Under hela resans gång så gjorde clementinen EN sak, just åt clementiner. vi satt och förundrades över vart hon fick alla ifrån! ständigt plockade hon upp en ny. Apelsinen är hennes man han fick namnet bara för att han var större än henne. punkt slut.
*Stockholmarna: Var egentligen inga stockholmare men de kunde BARA prata om när de en gång hade bott på Söder i stockholm(lägger till fin stockholms dialekt). de satte sig vid oss vid middagen och berättade om allt de köpt och vikla avtal vi gick under på våra jobb. trevliga men märkliga personer.
*Importören: En gammal man som hade importerat en thailändska. det ver rätt tydligt då denna kvinna var relativt ung och han var relativt gammal (läs snart 70). de pratade inte så mycket med varan men jävla var det shoppades. hon hittade allt möjligt och han betalade. you gotta have one on your trip.

Överlag så var vi nöjda. Allt gick som sagt smidigt och hotellrummet var jätte bra. stort och fräscht. när vi fick våra rumsnummer så var vi de enda paret som inte hade fått ett rum! vi stog kvar där och väntade tills alla gått. sen frågade vi lite förnärmat:
-Har inte vi fått något rum?
-Oj just det, hmm vi ska se vad vi kan göra

Det löste sig och vi fick vårt rum. väl inrökt så vi fick vädra lite. Maten var jätte bra och jag provade lite pumpasoppa som faktiskt var vädligt gott. Frukosten ska vi inte tala om ja jävlar vilken stor sådan! gotti gott gott. Som vanligt så blev resan lite förstörd p.g.a andreas nerver. han får resmage och eftersom killar är så fjompiga så ligger han och gnyr och kvider, suckar och stönar hela tiden. och det smittas ju av på mig så när han ligger där så börjar jag må dåligt. jag sk'älle rpå honom att han får lägga av elelr så får han lägga sig utanför toaletten för han kan inte ligga där och kvida. jag proppar honom full med tabletter som en annan bebis slänger i honom lite vatten masserar ryggen och sedan somnar han..

Första dagen utan sandra idag.. skit trist. BLÄÄHHH


Nytt Jobb

Blev erbjuden en ny tjänst i onsdags! jag hoppade och skrek och kramade min syster (som käkade middag hos mig). jag var lycklig och funderade på hur jag skulle formulera min uppsägning. Sen så la uppståndelsen sig och allt det negativa med jobbet kom fram. att det ligger i ett annat land, deras egler, mitt privatliv, förbindelser. och plötsligt var jag inte så gad längre. nu sitter jag här med en klump i halsen och ska ringa och tacka nej.. wish me luck...fan.


Namnsdags Sak

Fick ett sött litet mail av Louise nyss
"grattis på namnsdagen Alexis"

Tror faktiskt det är ett killnamn......?
 men det var kul att få ett sådant mail i.a.f =)

Tack Louise.. vet att du läser detta!

Lämna en kommentar för bövelen så jag vet att du läser hihi =)

A Tribute To Sandra!!!

Idag på jobb så kommer Überbitchen upp och direkt fräser att hennes kompis har suttit helt själv i en kö sedan 08:00! Sandra säger då lugnt och sansat att hon inte blivit informerad om att hon ska sitta i den kön. Überbitchen fräser då att man faktiskt får hålla koll. Sandra påpekar nu lugnare och än mer överlägset att man får hålla koll från båda hållen OCH behöver man hjälp så får man be om det!

Sandra är så jävla bra!! Überbitchen behövs läxas upp hon har alldeles för stora attitydsproblem gentemot oss andra arbetskamrater! Och när det kommer till personen i repan så kan man inte sitta helt tyst och sen beklaga sig när ens komis kommer till jobb. man får faktiskt ha lite jävlar anama och säga ifrån när något är fel ELLER när man behöver hjälp. det är faktiskt ingen som blir sur!

Sandra Förtjänar verkligen Cred för det! Och ännu bättre är det när hon verkligen kan snäsa av Überbitchen utan hämningar! Anledningen till att jag själv inte snäser av henne är för att jag inte sitter i samma grupp som henne och hur mycket jag än skulle vilja så är det inte mitt område så jag kan inte lägga mig i =(

Det är den glada Typen i soffan med blått linne 130983-56

Jag säger bara En sak! Sandra You Da Shit

Vinterkräket

Vilken hemsk sjukdom som bara gör en helt förlamad. Nu kan det tydligen hålla i sig ända upp till 72 timmar. Det som från början "bara" skulle vara ett 24timmars virus... Såklart att allt ska eskalera och nu finns det i kroppen upp till 72 timmar istället! Ena dagen så spyr man och det kommer ut ur båda ändarna. Andra dagen vill man bara dö. man har ont i huvudet p.g.a vätskebrist, ont i magen av matbrist, torr i munnen, läpparna torkar ut, du känner dig flottig och sjuk.. antagligen för att du är sjuk. och skulle du få för dig att äta något eller dricka så lär du få ångra det..

Jag vet inte direkt hur man ska skydda sig mer än att ständigt tvätta händerna! undrar om det är luftburet? spännande eftersom vi har två som är hemma sjuka i vinterkräksjukan!

Idag så ska jag träffa sofie efter jobb. jag ska åka hem till henne och byta julklapp. spännande =) jag kommer nog öppna den idag tihihih.

Härliga Hjärnblödningar

Jag förstår inte hur människan fungerar. De trångsynta Asses som inte fattar att man faktiskt inte ÄR ensam i butiken. att det FAKTISKT finns mängder av folk som också ska fram. De som ständigt envisas med att stå MITT I GÅNGEN med sin kundvagn och just där få en hjärnblödning! mitt i gången på alla ställen som finns, inte intill kanten inte längst upp i gången utan MITT I GÅNGEN, och bara STÅR rakt upp och ner. Det som först kommer upp är att man ska vänta, det rör sig säkert snart! Sen så går hjärnblödningen fan ifrån sin vagn för att kolla på lite olika varor i butiken men tror ni han/hon för in vagnen till sidan? HELL NO! Det är verkligen ingen annan som ska komma förbi. det är inte så att det börjar bli kö runt omkring mig. jag går förnuftigt in till sidan och låter andra passera eftersom jag ändå kikar på något i hyllan brevid. då kommer det fram en vagn som ställer si goch tittar på vagnen som tillhör hjärnblödningen nummer 1. Då bestämmer detta snillet sig för att det är lika bra att ställa vagnen där och även hon gå och leta efter lite varor. Så där springer hon iväg och nu är man helt instängd... mellan två vagnar fulla med vad som inte kan beskrivas som mer är REN SKIT.
130983-120
Jag tittar bakom mig och får se hela kaoset. folk har börjat inse att detta är en Dead End och börjar backa, en del gör usvängar och krokar med varandrar vagnar så nu står folk öga mot öga och Alla vägrar flytta på sig. där står jag och kokar över, för efter nästan fem timmar i butiken med alla dessa personer som oturligt nog drabbats av hjärnblödning samtidigt, så finns risken för att man blir lite kinkig. Jag kör rakt in i den första vagnen och vagnen flyger iväg längst gången och slår in i en trådback längst ner. Den andra vagnen knuffar jag åt sidan så även den slår in i en hylla. Jag skyndar mig igenom gången, full av skratt och adrenalin! Vilken bitch jag är!! wiihoo 1-0 till mig i matchen mellan mig och hjärnblödnings offerna!

Jag tycker helt klart att de kan ha det! bara ställa sig sådär mitt i gången och göra det svårt för de stackars människorna. Men jag medger att det var fruktansvärt underhållande att se hur de skulle ta sig ur den knipan de satt sig i hahaha.


Såhär fungerar min Vänskap

Jag försöker ALLTID värna om mina vänner så mycket som jag bara kan. Det är trots allt dem som jag kommer ta med mig i livet. Men jag är inte hur tålmodig som helst. Jag ringer gärna och frågar om vi ska ses. Jag kan ringa flera gånger.. inte under samma vecka såklart men jag ringer och hör hur det är med dig, vad du har för dig och vad som har hänt. Jag gör detta för att jag är intresserad. för att jag bryr mig om dig. Om du sen ALDRIG ringer mig, Aldrig har tid att ses eller knappt intresserar dig för vad jag gör.. ja då så slutar jag ringa, jag slutar fråga om vi ska ses och snart så ser jag mig väl om efter vänner som vill träffa mig.

Dont get me wrong
jag tror säkert att du vill träffa mig, du kanske bara inte har tid?
Jag tror säkert du bryr dig, men du kanske bara inte har tid att ringa?
Jag betvivlar inte för en sekund att du inte skulle vara intresserad av att höra vad jag har för mig, men du kanske bara inte har tid att ringa?

Jag är precis likadan som DU, Men med inasikten att ett telefonsamtal bara tar några sekunder.
Ring upp mig
Fråga hur jag mår
Fråga vad jag ska göra
Och om du har lust, bestämm en dag med mig

Jag uppskattar det JÄTTE mycket

Som när Karro ringde mig härom dagen, vi hatr inte hörts på ett tag, båda jobbar, båda har träning, båda har pojkvänner.. det blir ju lite svårt att komma ifrån (vi kanske inte har tid att ringa). men hon ringde. frågade hur det var
Frågade vad jag hade för mig
Frågade vad jag hade för planer
Berätta för mig att hon ringde för att vi inte hörts på ett tag... det var snällt och ack så kort men dock så givande samtal!

Så kontentan är:
1) Ett samtal tar bara några minuter, det är du som bestämmer längden... och innehållet.
2) Du kanske bara kan hålla det riktigt kort och säga att du ringer för att säga att du vill ses
3) ELLER varför inte skicka ett sms, det går fort och du kan göra det i princip närsom. Hej. jag ville bara säga att jag saknar dig och höra ifall vi inte kan ses snart? kram

Allt handlar om ork skulle jag tro... Jepp jepp ork handlar det definitivt om..... Orka Ha Vänskap hihi
Nu ska jag sätta mig med telefonen i högsta hugg och skicka ut några sms till de vänner som jag sällan hör ifrån.

130983-119


Helgens Bravader

Jag var ledig i fredags. Mysigt. Jag och Andreas åkte på shopping spree och sen hade vi hyrt en stuga oxå som vi sov i. De är så äckligt fräscha och luktar i princip bara nytt trä.. LOVE.
Ett nytt rekord har slagits!!!! 10timmar av shopping!!! 10 jävla timmar, förstår ni!? det har väl utvecklats till en sjukdom!! så förutom svullna och förstörda fötter så fick jag gjort av med en jävla massa pengar!! Lovely! Jag kände mig riktigt nöjd faktiskt, trodde jag fått köpt julklappar till alla. men IKKE när jag kommer hem nöjd och belåten så packar jag upp allt. slå in julklappar och sipprar på glöggen. för att inte glömma bort vad jag köpt och till vilka så skriver jag ner allt på ett papper. väl nerkladdat så ser jag att jag missat några personer!! FAN. hur kunde jag slänga ut så mycket pengar och ändå inte ha färdigt allt? Fuck!

På lördagen åkte vi ner till Höör, till mina morföräldrar. där hade mormor gjort en supergod paj och hennes goda äppelkaka. underbart gott som alltid.
Väl hemma i lägenheten så kom andreas föräldrar upp. de gjorde pepperkakshus (vet inte varför den familjen är så kåt på det). Vi pratade och sedan ileddes ett psykologiskt samtal med andreas mamma. Gaahh jag hatar när folk försöker med psyksnack med mig
- Det är inte längre ditt problem
- Det är inte din uppgift längre
- Det är inte ditt liv
- Du får försöka koppla bort
- Det är deras problem nu
- De får ha hand om det själv

och där sitter jag och känner mig som ett jävla kolli. kan vi sluta prata om det!!?? tänker jag och känne rhur det bränner bakom ögonlocken. jag vill bara skrika åt henne. inte åt henne personligen men bara skrika rätt ut!
Hon börjar prata om ifall det varit si och så länge. Att det måste varit så.. vad fan håll käften! du vet ingenting egentligen!
och jag pallar inte av ditt psyksnack!
Låt mig vara och bygg Ert jävla pepparkaks hus, sen åk!!
Sen började hon prata om att jag nog inte skulle söka nytt jobb.. vafan pratar hon om!!?? vad är det som händer!!??
Massa snack om att det var för mycket i mitt liv just nu som är oklart..
Jaha men VADÅ DÅ? jag mår ju inte bra på mitt nuvarande. ska jag sitta kvar där och ha ännu en sak i mitt liv som gör mig deprimerad? NO WAY JOSE!!!
Gahh jag kan bli så arg på sådant!
PSYKSNACK
När någon ska leka "duktig" och ta fram alla tänkbara ord ur sitt verbala sinne.. BAhhhh!!

Söndagen ville jag åka ut till mina föräldrar, jag ville vara där ute, vi skulle ändå lämna tillbaka bilen. mammsen bjöd på mat och jag pratade lite med pappa. han såg hängig ut men var ändå "klar i huvudet".. det var skönt. vi åt god mat och fick goda wienerbröd till erfeträtt.

Som ni Ser så har min helg varit upp och ner. och enligt vissa är mitt LIV upp och ner. Kul Att Höra.. jävligt kul att höra..

Nu ska jag luta mig tillbaka. Tänka taskiga saker och bara mysa..

Är glad att jag har vänner som ställer upp för mig i.a.f!!! Tack!

Ikväll blir det stängning & Träning


130983-80


Folktandvården

Jag HATAR när de kallar en. jag verkligen avskyr det! för då sitter man där. men dåligt samvete. jag har ingen möjlighet att gå dit. ingen alls.. jag vill inte.. jag vägrar. och så måste man ta det där jobbiga samtalet, där av avbokar. Jag vet inte hur det är för Er men i BARA är de förjävligt duktiga med att ge en dåligt samvete. när man ringer in för att avboka så får man höra:
- Hejsan. Mitt namn är ...... ...... och jag skulle vilja avboka min tid som ni bokat åt mig.
- Ja, vem skulle ni träffa?
- Hmm ja jag kommer inte ihåg det tyvärr.
- Nehe, nänä men då får jag väl gå på ditt personnummer (Aningen spydig röst)
- Ja, okej ******(massa nummer i följd)
- Nu ser jag här att du redan flyttat din tid en gång tidigare (Precis som om man bara får flytta den en gång)
- Jo jag vet men just nu i juletider så är vi underbemannade på jobb och jag känner att jag inte kan komma ifrån riktigt (skamsen i rösten)
- Ja men då kanske kan komma ifrån ändå? det är viktigt att du kommer. Det är inte bra att avboka(Väldigt spydig i rösten)
- Tyvärr så kan jag inte göra något. jag kan inte komma ifrån.
- Nehe men hur vill du då att vi ska göra?( varifrån får kärringen luft!!??)
- Jag vet inte, kan jag inte få återkomma och boka en tid själv, det passar inte mig att ni bokar åt mig efersom ni inte har min kalender.
- Vi har inte någons kalender, men andra verkar tycka det är bra att vi bokar åt dem(super spydig!!!)
- ja, okej. men jag har hört att man kan avbeställa den tjä...
-(AVBRYTER MIG) Det är inget vi rekomenderar för vi vet hur Ni ungdomar är!
- Men jag vill hellre återkomma själv, det passar mig bättre.
- kan du verkligen klara det, jag vet hur det blir, du kommer inte återkomma! klarar du av det?
-(jag sitter helt förstummad, hur fan kan man vara så dum i huvudet!? jag klämmer fram ett tyst litet) Jag vill ha det så....
- OKEJ men kan du LOVA att du ringer, jag har jobbat här i 23år och jag vet hru det blir.
- det blir bäst så, för mig. jag återkommer i januari.
- Hmm ja okej, om du känner att du klarar av det. Vi ska ju lägga upp en avbetalningsplan på dig.
- okej, vad för avbetalningsplan.
- Vi lägger dig i en grupp, ett fack kan man säga. där du får betala en viss summa i månaden så är ALLA din ingrepp betalde för så betalar du inte något extra alls. precis som när du gick gratis.
-(vadå som när jag gick gratis? det kommer ju inte vara GRATIS) Okej, det låter bra. nu måste jag kila jag har mycket att stå i.
- Okej hejdå
-Hej

Och där växte mitt hat ännu mer mot folktandvården

130983-118

Blev Precis Spådd

Jag får väl Erkänna att jag inte tror ett dugg på sådant. jag är ganska skeptisk tyvärr. jag har nog svårt att komma till ro att vissa medel ska avgöra min Framtid. coh det betyder ju också att hela mitt liv är förutbestämt och det är ju bara tragiskt! om det nu är så, så får jag VERKLIGEN hoppas att denna person gjort upp ett gött liv för mig för just nu är det bara "sådär".

En arbetskamrat spåddde mig med nål och tråd för att se hur många barn jag skulle få och såhär blev slutsatsen: En flicka, En pojke och de blir förmodligen två äggstvillingar... Spännande? i think not. så nu sitter jag och ser fram emot slapp mage, slappa tuttar, spräckt underliv och antagligen en slapp Man! För någon anledning måste jag ju ha för att INTE komma i form igen!!!


130983-102

NYÅR!!!

Firas med Vänner och åter vänner. vi som först var lite skeptiska till vad vi skulle hitta på har nu fått helt klartecken! såhär kommer det bli:

dagen inledes med mängd fixande och skit med hår smink och diverse påklädning!
Sedan så tänkte vi låta oss bli våldgästade av Sandra & C och bjuda på lite coctail och lite snacks. sen åker vi vidare i gemensam bil och vidare till ändhållplatsen för kvällen. Där blir det utan tvekan god mat och mängder med god dricka. det enda som skall medtagas själv är den starkare spriten. Kvällen följs säkerligen av trevligt sällskap och husesyn inpå de små timmarna. när klockan slår tolv så möts vi alla utomhus för lite raketskjutning och smått pussandes går vi in i det nya året. det blir nattamad med all säkerhet och sen är det upp till var och en att välja hur denna vill påbörja det nya året. om man vill fortsätta festa eller om man hellre drar sig tillbaka till sitt rum för en god natts sömn.

Nu ska det bara fixas en söt klänning inför kvällen och sen bär det av...

130983-78

Resor

Jag har en näsa för att hitta billiga resor. den näsan uppskattas alltid av nära och kära när vi ska göra något.
Hotell, flyg, båt, boende, sevärdheter med mera.. jag har mycket dötid på jobb helt enkelt & brinner för att hitta det perfekta för allas plånböcker. Kanske borde jag arbeta som resesäljare?

Till en nära vän till mig har jag föreslagit en liten tripp antingen bara hon och jag eller med våra "Iglar". hon nappade direkt och jag kollade upp lite priser och lite sådant och la fram ett kostandsförslag.. sen bara rann det ut i Sanden och jag DRAS fortfarande med viljan att komma iväg OCH en pojkvän vars favorit ord verkar vara: Jag har inga pengar


130983-46

Jag brinner AV

Här kommer en lista på lite saker som jag brinner av på idag:

1) Den första och STÖRSTA är sjukvården. vad ska man göra för att få hjälp, ska man verkligen behöva bryta ihop totalt innan de ens inser problemet?!
2) Understimulerande arbetsuppgifter på jobb. man sitter 8 timmar om dagen och glor rätt in i en skärm. svarar på kunders äckligt tröga frågor och är alltid väldigt snäll, go och hjälpsam tillbaka. Fan om jaghaft mer stake så hade jag rutit tillbaka till alla de skitarna som belastar mig och mitt arbete med onödigt korkade fåror och diverse klagomål som överhuvudtaget inte har med mig eller mitt arbete att göra.
 när man förklarar för puckot att jag inte är rätt person att tala med. ELLER när jag säger, tyvärr kan jag inte hjälpa dig men kan jag be någon annan att ringa upp dig?
och då säger ÄNDÅ den jackassen: ja men låt mig bara berätta.
GGOSSSCCHHH jag bryr mig inte!!! är det svårt att förstå när jag säger: jag är inte rätt person att tala med så ljuger jag inte för dig utan jag menar verkligen JAG ÄR INTE RÄTT PERSON ATT TALA MED.
3) Julklappshysterin!! fan man måste hitta presenter till alla och jag ÄLSKAR verkligen att ge bort saker speciellt nät man verkligen är nöjd med sitt inköp. men när man sen inte för alt i världen kan komma på vad FAN man ska köpa till denna personen. denna personen kanske är den VÄRSTA att köpa juklapp till. kanske är det så att personen har så mycket pengar å han/hon kan köpa vad dem vill och då blir pressen på DIG ännu större att hitta något personligt som han/hon aldirg skulle kunna tänka sig. något som du tänkt ut bara för Henne/honom... Och det är ju världens lättaste sak.

Nästa person som kommer och säger:
-ta det lugnt. så illa kan det inte vara. tänk på de i 3:e världen, de har det mycket sämre.
Jag kommer skalla den personen!!

julklappar

Det Ekar Tomt

Det Ekar tomt i min Blogg. har inte skrivit på två hela dagar....  Nu är jag tillbaka men allt är inte normalt. det har hänt mycket skit.

2 saker som jag inte Kan prata om, men gärna skulle vilja
1 sak som jag inte Orkar prata om
1 sak som jag verkligen Behöver prata om.. men inte på bloggen.. 

Nåja jag ringde min pappa imorse, han lät trött och ledsen han sa att han varit uppe hela natten och inte kunnat göra något, bara legat där i hans säng.. kul va? de skulle göra lite prover och han får nog komma hem över helgen. jaja vi får se vad som händer. 
själv har jag hela helgen full av planer

Fredag: Ledig från jobb åker på en liten tripp
Lördag: Åka ner till mina morföräldrar för att gå på julmarknad och sen käka middag hos dem. undrar hur F A N vi kommer hina ner. tar ändå tre timmar dit eller något?
Söndag:  Andreas är kåt på en lägenhetsvisning så vi kanske går dit annars får vi se.  är helt öppen för förslag... 

Jag är ledsen idag......

Johanna kom och hämta dina marsvin de har INGEN mat kvar!!!!! jag är inte hemma alls över helgen och vem ska då ha hand om dem!?

 

CHOKLAD

Läste om en massage där man får en choklad inpackning. Läste även att hur himla bra det är för kroppen med choklad och bla bla bla. antioxidanter hit och dit! men en sak är säker så fort jag ens sneglar åt en chockladbits håll så poppar det upp finnar i hela ansiktet på mig! tänk då om jag får en inpackning av choklad! hur skulle jag då sett ut!?

acne


Faktum kvarstår!! Choklad är förjävla gott!!

choklad


Har något klart för mig i alla fall.

Jag har fixat en JÄTTE bra present till Andreas. han kommer bli så glad. haha det är underbart får vi pratade om det för SÅÅÅ längesedan och han har tjatat om det sedan dess och nu såg jag ett super billigt erbjudande i en katalog. så istället för att han bara ska få det (trots att jag redan köpt annat) och har även råd att köpa annat till honom!kul va? ja, jag tycker det!

Bjöd med Sandra & chrille på nyår vi får se om de tackar ja. vi kommer sova i jane's värdshus. det är så mysigt. jag hade hoppats att hitta något till nyår på REAN men jag får nog ge upp det där. det är bara såå andrahands sortering så jag komme rnog göra en mängd fynd men det komme rnog mer vara smycken. alldagliga tröor och byxor. vill ju ha en söt liten klänning eller något på nyår,. vet ju hur folk där brukar se ut.. så jag satsar på det lite "finare".. hade ju min favorit på
asos. ska hem och mäta med måttbanden så man ser om den passar. det är ju trots allt på nätet man köper & de är lite "so n´so" när det kommer till storlekar.

Drar med mamma ut till stället för att köpa presenten! tack mammsen I LOVE YOU!!! 130983-90

Min pappas underbara humör!

Igår bestämde jag mig för att sova ute hos mina föräldrar. mamma bjud ut mig på middag och då tänkte jag att jag lika gärna kan sova där. så jag tog mitt pick och pack och åkte ut dit. jag frågade mammsen om hon ville följa med in till malmö på julskyltningen. eftersom både jag och mamma är "shop-o-holics" så tackade hon direkt ja. vi gick runt i lite affärer tog varsin glögg och delade på churros. vi hittade n julklapp till min syster och jag tgo med mamma till min favoritbutik kitsch och där köpte hon en mängd saker till hennes nyårsfest. super tuffa saker faktiskt!
När vi kom hem så hade pappa dukat fint och maten var nästan klar. vi satt och åt och delade på en karaff vin. mysigt. sen på ikvällen drack vi glögg och tryckte oss fulla med pepparkakor och lusse skorpor.

det jag skulle berätta var att när jag precis kommit hem till Bara så skulle jag platta mitt hår och sen stängde jag av min tång och la den på trappräcket. när pappa sen varit ute med hunden så kom han in och bestämde sig för att hänga hundhalsbandet där. han tar tag i PLATTORNA på tången som såklart närstan är 200 grader varma. VEM FAN TAR TAG I PLATTORNA PÅ EN PLATTTÅNG??!! han flippar som vanligen ut och slänger min (776:-) tång i marken! jag hoppas verkligen att jag hittar kvittot där garantin finns! fan alltså jävla röv!!!!
Och hr smart är det på en skala att sätta garantin på ett jävla kvitto! det borde dem sätta på ett tjockt papper eller något!!?? gahh smart-asses!

Julfesten Uppdatering

Ja då var det över. Jag sitter på jobb idag det är måndag och jag hinne rinte mer än skriva två ord sen ringer det IGEN!!!! vi får s eom jag ens orkar anstränga mig för att göra denna berättelsen bra!

Allting började bra. vi dukade fixade maten och allt var helt perfekt. sen dukade vi upp julbordet som var i form av gående bord (såklart). super god mat och louise julskina var "to die for" verkligen mumsig!
Det blev nog mycket sprit för alla. jag och sandra var helt luriga och skulle bryta oss in i de olika rummen på jobb. det gick inte så bra så vi bestämde oss frö att prova de olika toaletterna som fanns. och vissa var ju otroligt fina!!! nåja. sen hittade vi kopieringsmaskinen och bestämmde oss för att kopiera våra ansikten och saker.. kul kul haha vissa bilder blev helt sjuka!!! haha.

Äsch det hände väl inte så mycket. det var trevligt. folk drack, dansade och snackade. perfekt helt enkelt.

fick höra att jag tydligen var JÄTTE full men det ska jag dementera här och nu! jag blir ALLTID väldigt fnittrig när jag blir full. även när jag inte får en så stor mängd i mig. men jag lyckas alltid skärpa mig om jag orkar haha vilket jag inte behövde när jag bara umgicks med sandra ändå! hihi och jag mådde BÄST av alla dagen efter haha bara en aning huvudvärk medans Somliga låg utslagna HELA dagen och var helt knäckta hihi.. love ya!!

Julfesten

Ska hållas idag! just nu vill jag inte ens gå dit. ja ni vet ju varför.
men Sandra gav mig den perfekta ideen: vi drar dit och super oss fulla och odrägliga! Fan vad sugen jag är på att haka på! Det är lätt för henne för hon slutar ju snart här.. min Sandra*snyft*

Vi får se hur det går. jag och Angelika skämtade om att Sofia & lube skulle gå i säng. vi får se om det stämmer. angelika sa att det var troligast av alla som kunde gå i säng med varandra.

Spännande spännande...... to be continued

Dagens Pungspark!

Dagen började bra. jag hade en lugn start på dagen och kände att det faktiskt skulle bli kul på julfesten ikväll. nu är det total omvänt och känner att jag snart går hem! vet ni varöfr? här kommer förklaringen:
Jag tog emot ett samtal från en av våra kunder. Han är från början väldigt arg och upprörd han påstår att NÅGON hos oss har sagt till en av hans upprörda kunder att företaget hade stora problem med en del uppgifter (sekretess) han sa att JAG (personangrepp) var värdelös och att om någon hos oss sa så igen så skulle vi fan ha jävligt klart för oss att vi åker ut med huvudet före. Jag försökte tala lugnt (trots att jag hatade honom inombords) och förklara för honom att jag hade väldigt svårt att tro att någon hos oss skulle kunna lämna ut den informationen. Han sa sen att DU OCH DINA arbetskamrater är värdelösa. Hur jävla kul är det att höra på en skala och där sitter jag som en jävla mes och har direktiv om att aldrig skälla tillbaka(oskriven regel). men det är jätte lätt att bara sitta sådär och fjäska för den jäveln! sen när man lagt på bubblar allting upp i en! man blir arg,ledsen och frustrerad på samma gång! FY fan för honom!!! vilket jävla svin han är som får mig att känna såhär! han KÄNNER inte mig, han känner inte till mitt arbete och han känner FRÄMST inte till fakta! DICKHEAD säger jag bara! vilket jävla asswipe!!

Så dagens pungspark går till!:
Fuckern på mobbingföretaget!