Solarie Skräck

Har inte solat solarium mer än två ggr i hela mitt liv!
En gång med tess i ystad och nu denna gången med annika.
Jag kommer specifikt ihåg en gång då jag skulle vara duktig och gå till friskis och svettis och sola.
 det var billigt och jag skulle behålla min fina solbränna.
Jag gick in i det trånga rummet med solariumet. Satte mig på den lilla stolen och tittade på solariumet.
jag Stirrade och talade telekenetiskt med det:
Hör nu på mig! jag kommer lägga mig i dig! naken! Du kommer att brumma igång, Vilket är okej! Tror jag. jag är inte helt överens med att du kör en sådan rivstart! Jag tänker för allt i världen inte ligga i dig medans du startar upp! du får ta din tid och när du är redo smyger jag in! Så är det och så får det bli! Jag till och med vankade runt i rummet. Läste allt tänkbart material som fanns där inne och till min fasa så behövde man Sådanna små svarta pluppar man lägger på ögonen! Jag läste något om strålning och fortare än kvickt så var jag ute därifrån!!!
Whats The Deal med rivstarten egentligen!??!!! Den är fruktansvärd! första gången hade jag ingen aning utan la mig lugnt och fint i solariumet och väntade på att lamporna skulle tändas och steka mig! BBBRRRUUUMMMMM Fläktar, ljus, radio coh motorer kör igång för fullt och där ligger jag i en tub som mest kan beskrivas som en rymdfarkost!!!!! Fort som attan slängde jag upp locket och flydde mot dörren! Ska den verkligen göra så?
Kommer den explodera!?
Den Kommer Explodera!?
Efter ett tag utan förändningar så vågade jag mig fram igen.
Sakta kröp jag ner och drog ner "locket" igen.
Det var min första upplevelse med ett solarium

I Tisdags var mina andra upplevelse inom detta område.
Jag gick in i solariumet och hade i princip ingen aning om vad som skulle hända. Jag har pluttat i lite pengar utanför men tog för givet att där fanns en knapp där inne som man tryckte på när man var "Redo".
Jag började nogrannt rengöra glaset med rengöringen som säkert inte är annat än vatten =P?
Tog av mig mina kläder och inspekterade mig själv, Damn för den jävla julmaten! Rengjorde lite till och när jag står där som bäst, naken och böjd över solariumet så VVRRRUUMMMM så tänds hela schabraket och börjar knaka och smälla en massa! jag trycker mig upp mot dörren som en skrämd kanin.
Nu exploderar det!!!!
Jag kommer lägga mig och alla ljusrören kommer explodera i ryggen på mig!!!!!
Jag står och sneglar förbi mina fingrar (som jag håller framför ansiktet) ingen förändring, det ska nog låta så trots allt. Jag kryper försiktigt ner och när jag drar lite i locket så faller det med en bums över mig! jag blir livrädd skjuter upp locket och tittar sint på det med en blick som bara kan döda!
HUR VÅGAR DU!!??
ÄR du inte riktigt klok din drummel!!!!!
Jag lägger mig ner igen och ser hur jag blir instängd i den jäkla tuben!!!
Här ligger jag lämnad åt mitt öde!
Vem som helst (Som kan bryta sig in) kan komma in och sätta sig på solariumets tak och bara steka mig till döds.
Inte nog med att jag brände mina tuttar så hittade jag på/Av knappen för radion direkt när jag hoppade ur Solariumet och tiden var ute. Där låg jag dum som en fisk och nynnade för mig själv....


130983-127

Kommentarer
Postat av: Sanni

Haha du e för ball du! Men solarier ska man passa sig för, de är farliga. Jag kämpar vidare med min fläckvis applicerade orange-utan-sol hehe :)

Postat av: Baby

hahaha! Du är så rolig och fin min älskade. Såg allt framför mig haha! hihi! Du är bäst! Kyssar

2007-01-05 @ 13:04:57
Postat av: Fröken Lund

Åh, den där ångesten har jag varenda gång jag solar solarium. Jag tror också att lysrören ska explodera eller att de som hänger över mig ska lossna och spetsa mig i magen. :-(

2007-01-08 @ 15:19:35
URL: http://blickstilla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback