New Zealand Air..

Vi flög med New Zealand Air till Los Angeles, Ett mycket bra val! Flygresan i sig är dryg och stolarna är galet obekväma efter ett tag(Såklart) men det var helt klart värt det, vi fick obegränsat med vin, läsk, vatten och en del sprit såsom gin & Tonic och Bloody mary m.fl.
Maten var väldigt bra, varm mat som är anpassad efter långa flygningar, energi, mättande o.s.v. riktigt bra!

På vägen hem fick vi både kvällsmat och frukost, känndes dumt att äta frukost när man varit uppe i 16 timmar redan, men det gick fint. Allting var jätte gott och väldigt bra service under hela flygningen, trots att man klättrade på väggarna mot slutet, och det kändes som om vi aldrig skulle komma fram!

Underhållningen på flyget var verkligen stor, på våra små 8" skärmar så tittade vi på diverse filmer och serier allt från CSI till the simpsons. En del "nyare" filmer såsom blades of glory, blood diamond, the departed och många fler kunde man också välja, ett helt musik bibliotek fanns också och tiotalet klassiska filmer såsom american beauty och fight club... ja där fanns helt enkelt mycket att välja på!!

image367

image368'
image369

Här var vi Halvägs På Vår resa, bara 5 timmar kvar!!!
image370

Det var super kallt ute när vi flög över Grönland, och tittar man  genom molnen så ser man all isen på havet! jag vill till Grönland det hade varit spännande!!! undrar vad det kostar?? jag ska kolla...
image371

image372

Kommentarer
Postat av: Miia

Hehe, flyget ser precus ut som vårt fast vi flög med KLM :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback