Tidig födelsedagspresent

Idag låg det en present på mitt skrivbord när jag kom till jobbet.
Det var från min söta kollega Sara och hennes lilla dotter Julia.

Ett otroligt snyggt armband (Precis min stil) och ett läppglans i rosa ton... till det fann jag två tjejtidningar och lite karameller... Vilken underbar vän!!

Blev så glad ! Sitter och sneglar på det fina pappret som sakerna var inslagna i och känner hur jag drar på mungiporna extra mycket... det är inte presenterna i sig utan omtanken(Hade jag kunnat lägga upp bilder på bloggen så hade jag gjort det).

Tanken var att Sara skulle sova hos mig ikväll efter grillfesten men hennes barnvakt har ställt in så hon kan inte följa med.
Trist..


Nåväl, jag ska dit en sväng och jag fick order om att ta med mig mina singstar skivor... så det planeras för karaoke minsann... vet inte riktigt vad jag känner inför det men efter något glas rött så lär jag ha glömt denna lilla obehagskänsla där jag skäms å mina kollegors vägnar..

Tessan frågade om jag inte kunde tänka mig att åka hem till dem imorgon, hon ville ta med oss ner till Beddinge strand  och bjuda på glass, gulligt! Så om A inte planerat något speciellt så sa jag att vi gärna kommer... kan bli mysigt!


Annars händer inte så mycket i helgen, kalas för släkt & familj på söndag... ska också bli väldigt trevligt =)

Med detta vädret så tror jag att det kommer bli en kanonhelg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback